loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2409 ori.
Horoscop 23 aprilie: magie, de Sfântu Gheorghe

Sfântu Gheorghe e una din cele mai importante sărbători, în tradiţia populară românească. Odată cu această sărbătoare, anotimpul rece se încheie definitiv şi întreaga natură înverzeşte – chiar şi plantele mai „leneşe“.

Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie

Noaptea de Sfântu Gheorghe e una în care legăturile cu lumile invizibile devin mai puternice şi, tocmai de aceea, acum erau săvârşite numeroase practici magice. Fetele tinere, dornice de peţitori bogaţi, trebuiau să meargă în această dimineaţă şi să culeagă mătrăgună şi năvalnic dintr-un loc cât mai retras, în care nu se poate auzi nici lătratul de câine, nici cântecul cocoşului. O altă plantă culeasă acum e iarba fiarelor, cu proprietăţi de-a dreptul miraculoase, printre care şi posibilitatea de a deschide orice lacăt sau încuietoare.

Strigoii bântuie şi ei, în noaptea Sfântului Gheorghe, astfel că, pe lângă plantele deja amintite, ar fi recomandat să aveţi la dumneavoastră şi ceva usturoi.

Din punct de vedere astrologic, avem o zi destul de liniştită, în care Luna tranzitează frumosul semn al Balanţei, aducând armonie şi bună înţelegere.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop