loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2292 ori.
Horoscop 23 ianuarie: Luna noua in Varsator

 Horoscopul zilei de luni, 23 ianuarie, este influenţat de conjuncţia Soare-Lună din Vărsător, care formează aspectul numit Lună nouă. E o zi în care putem cunoaşte persoane foarte interesante, care pe viitor ne pot deveni prieteni apropiaţi.

Iată horoscopul zilei de 23 ianuarie pentru fiecare zodie:

Berbec

Cunoaşteţi multă lume astăzi, iar unele dintre aceste persoane vi se par foarte interesante. Vă descoperiţi repede multe afinităţi şi schimbaţi numere de telefon, adrese de e-mail, conturi de Facebook.

 
Taur

La serviciu, atmosfera e una foarte plăcută, astfel că nici nu simţiţi cât de repede trece timpul. Păcat că nu toate zilele de muncă pot să semene cu aceasta!

Vrei o analiză astrală pentru 2012 sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Sunteţi lăudat pentru modul în care gândiţi, deci este o zi perfectă pentru a susţine un examen sau a fi supus unui altfel de test, unei evaluări.

 
Rac

Astăzi sunteţi un mare cheltuitor, aşa că rezervele dumneavoastră financiare sunt în real pericol. Magazinele vă atrag ca un magnet şi nici nu ţineţi neapărat să rezistaţi acestui impuls.

 
Leu

Persoana iubită este alături de dumneavoastră şi face eforturi să vă susţină, indiferent de ceea ce faceţi sau de celelalte sarcini pe care le are de îndeplinit.

 
Fecioara

Scopul principal al zilei fiind reîncărcarea bateriilor, vestea bună e că nu trebuie să faceţi nimic pentru a reuşi acest lucru. Doar să vă odihniţi.

 
Balanta

Comportamentul dumneavoastră neglijent poate să atragă unele persoane, care văd în el un semn de libertate de spirit. Când vă vor cunoaşte mai bine, îşi vor da însă seama că e doar neputinţa de vă organiza cum trebuie.

 
Scorpion

Le faceţi prietenilor mai multe promisiuni decât veţi putea să respectaţi şi, din această cauză, vi se vor face reproşuri că nu vă ţineţi de cuvânt. Puţin mai multă raţiune atunci când vă luaţi un angajament ar prinde foarte bine.

Sagetator

Sunteţi toată ziua cu capul în nori, aşa că cei din jur, plictisiţi de comportamentul dumneavoastră lipsit de noimă, renunţă în cele din urmă să vă mai ceară părerea, chiar şi dacă fac ceva care vă priveşte în mod direct.

 
Capricorn

Indiferent cine vă cere ajutorul, astăzi nu aveţi nici un chef de muncă, astfel că îi spuneţi de la început să vă caute altădată. Nu este o atitudine tocmai frumoasă, dar este una extrem de sănătoasă.

 
Varsator

Sunteţi favoritul astrelor, în această zi în care Soarele şi Luna îşi dau mâna chiar în semnul dumneavoastră astral. E musai să demaraţi un proiect important – sub astfel de asupicii, şansele sale de reuşită vor fi foarte bune.

 
Pesti

O zi excelentă, aşa cum au fost mai multe în ultimul timp. Aveţi o încredere nouă în dumneavoastră înşivă şi începeţi să vă daţi seama că sunteţi capabil de multe lucruri mari.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop