loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1654 ori.
Horoscop 23 iulie: Fecioara nerabdatoare

Horoscopul zilei de luni, 23 iulie, este influenţat de cuadratura dintre Luna în Fecioară şi Venus în Gemeni, care poate să aducă unele probleme de comunicare. De asemenea, nu va fi bine primită analiza foarte insistentă a acţiunilor altor persoane.

Iată horoscopul zilei de 23 iulie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Asistaţi, fără să vreţi, la o scenă neplăcută în care este implicat un prieten al dumneavoastră. Probabil curiozitatea face să vă aflaţi mereu în locul în care se întâmplă ceva deosebit.

 

Taur

Este o zi favorabilă câştigurilor băneşti. Ori sunteţi recompensat pentru munca pe care aţi depus-o până acum, ori primiţi o ofertă care vă garantează că, pe viitor, situaţia dumneavoastră financiară se va îmbunătăţi considerabil. Însă şi cheltuielile vor fi la fel de consistente ca veniturile.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Dacă partenerul de viaţă vă reproşează că sunteţi prea posesiv, s-ar putea să aibă dreptate. Lăsa-ţi-l puţin să mai şi respire, nu poate să vă acorde dumneavoastră întreaga atenţie, 24 de ore din 24!

 

Rac

Uneori, pentru a primi, e nevoie mai întâi să dăruieşti. Aşa stau lucrurile cu dumneavoastră în această perioadă, când nu ar trebui să fiţi deloc cumpătat în ceea ce priveşte cadourile oferite.

 

Leu

Vă bucuraţi de multă popularitate. În ultima vreme v-au ieşit mai multe proiecte, iar acum lumea se strânge în jurul dumneavoastră, lăudându-vă. Nu cumva să credeţi că această stare de lucruri va ţine la nesfârşit!

 

Fecioara

Sunteţi nerăbdător cu prietenii şi îi sunaţi din cinci în cinci minute pe cei care v-au promis ceva şi nu au reuşit să se încadreze în timpul cuvenit. Puţintică răbdare, totuşi!

 

Balanta

Astăzi, sunteţi foarte darnic cu toată lumea, având credinţa sinceră că şi dumneavoastră veţi fi ajutat, dacă şi atunci când veţi avea nevoie. Rămâne de văzut dacă veţi câştiga acest pariu cu soarta, având ca subiect recunoştinţa oamenilor.

 

Scorpion

Sunteţi deschis la propunerile prietenilor dumneavoastră şi, mai ales, ale membrilor familiei. Aceştia observă rapid acest lucru şi încearcă să profite pentru a vă smulge diferite promisiuni.

Sagetator

În sfârşit, unul dintre planurile dumneavoastră de călătorie dă semne că are mari şanse să se materializeze. Sunteţi atât de fericit când auziţi de plimbare, încât nu mai contează ce se întâmplă în jur.

 

Capricorn

Traversaţi o perioadă ceva mai fastă din punct de vedere financiar, dar asta nu se datorează norocului, ci eforturilor pe care le-aţi depus aproape zilnic, în ultimele luni.

 

Varsator

Aveţi nevoie de libertate şi nu îi permiteţi nimănui, nici măcar partenerului de viaţă, să aducă vreo atingere acestei nevoi profunde a dumneavoastră. Chiar dacă se va supăra.

 

Pesti

Refuzaţi să îi împrumutaţi cuiva un obiect, deşi nu aveţi deloc nevoie de acesta. Nu e un gest prea frumos, mai ales că data viitoare e posibil să se întoarcă roata. Şi să regretaţi gestul de acum.

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop