loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2382 ori.
Horoscop 23 octombrie: Soarele intră în Scorpion

Horoscopul zilei de marţi, 23 octombrie 2012, este influenţat de intrarea soarelui în semnul Scorpionului. Ţinând cont că şi Saturn a intrat de curând în acest semn astral, transformarea devine cuvântul cheie, la ordinea zilei. Multe lucruri se schimbă în jur şi, la rândul nostru, schimbăm multe în viaţa noastră, renunţând fără regrete la tot ce e vechi şi şi-a pierdut valoarea.

Iată horoscopul zilei de marţi, 23 octombrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Afacerile devin principala preocupare. Şi, pentru că încă nu aţi obţinut rezultatele dorite, sunteţi gata să schimbaţi strategia şi să apelaţi la unele metode mai puţin convenţionale.

 

Taur

Persoana iubită vă priveşte cu un ochi căruia nu îi scapă nimic şi este gata să vă facă observaţie la cea mai mică greşeală pe care o comiteţi. Nu vă place să vă simţiţi astfel, supravegheat în permanenţă, ca un cobai supus unui experiment.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Astăzi, e posibil să primiţi un ajutor financiar important de la o persoană de sex feminin. Această persoană vă ajută cu dragă inimă, fără să fie nevoie să o rugaţi sau să îi prezentaţi pe larg situaţia.

 

Rac

Atitudinea din ultimul timp a persoanei iubite vă pune serios pe gânduri. Trebuie neapărat să staţi serios de vorbă, deoarece sunt mai multe aspecte care vă deranjează.

 

Leu

Luaţi o decizie care îi angajează şi pe ceilalţi membri ai familiei, fără să îi întrebaţi în prealabil dacă sunt de acord. Din fericire, nimeni nu are vreun comentariu, deoarece i-aţi convins pe toţi că aveţi dreptate.

 

Fecioară

Partenerul de viaţă exagerează cu capriciile, dar nu trebuie să uitaţi că, de multe ori, dumneavoastră vă comportaţi exact la fel. Aşa că nu strică să daţi dovadă de înţelegere.

 

Balanţă

Sunteţi tot mai atras de putere. Şi cum în societatea actuală cea mai sigură cale de acces către sferele unde se iau deciziile o reprezintă banii, aceştia devin scopul dumneavoastră principal.

 

Scorpion

Soarele vă aduce un aflux de energie, pe care îl folosiţi pentru a lucra la îndeplinirea scopurilor dumneavoastră. Scopuri pe care deocamdată nimeni nu le cunoaşte bine.

Săgetător

Preferaţi să munciţi de unul singur, pe cont propriu, iar la sfârşitul zilei veţi prefera ca şi distracţia să fie tot de unul singur. Îi veţi respinge pe cei care vor încerca să se apropie de dumneavoastră, astăzi.

 

Capricorn

Nu sunteţi mulţumit de faptul că vă pierdeţi prea uşor stăpânirea de sine, atunci când sunteţi implicat într-un conflict. Trebuie să lucraţi pentru a remedia acest aspect.

 

Vărsător

Majoritatea persoanelor apropiate deja s-au obişnuit cu capriciile dumneavoastră, dar pentru un necunoscut unele gesturi sunt de-a dreptul şocante. Aşa că, uneori, ar fi mai bine să vă abţineţi.

 

Peşti

Munciţi mult, folosindu-vă din greu intelectul. Pentru a echilibra, ar fi bine ca, spre sfârşitul zilei, să rezervaţi măcar o oră şi pentru o activitate pur fizică. Altfel, va fi o lipsă totală de armonie, în organismul dumneavoastră.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 23 octombrie: Taur, Rac

 

Zodii cu noroc in bani pe 23 octombrie: Berbec, Balanţă

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Începeţi schimbările cu ceva exterior! Schimbaţi deocrul de acasă sau de la serviciu! 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop