loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1638 ori.
Horoscop 24 aprilie: Fecioara foarte activa

Horoscopul zilei de marţi, 24 aprilie 2012, este influenţat de trigonul dintre Soarele în Taur şi Marte în Fecioară, care ne aduce nu numai energia, dar şi organizarea necesară pentru a duce sarcinile la bun sfârşit.

Iată horoscopul zilei de 24 aprilie pentru fiecare zodie:

Berbec

Astăzi, sunteţi foarte atent la condiţiile de lucru: aspectul biroului, curăţenia, starea de funcţionare a diferitelor obiecte pe care le folosiţi la serviciu. Dacă veţi constata vreo neregulă, nu veţi evita să chemaţi mecanicul sau specialistul în calculatoare.

 

Taur

Îi influenţaţi în mod favorabil pe toţi cei care intră în contact cu dumneavoastră. Îl ajutaţi pe fiecare cum puteţi mai bine. Cu sfaturi concrete pentru a rezolva o anumită problemă, cu o glumă pentru mai însenina o atmosferă tensionată, cu o sumă de bani împrumut, dacă vă permiteţi acest lucru.

 

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de 

 

ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

 

Gemeni

Investiţi multă energie într-un proiect de scurtă durată. Acesta vă va aduce beneficii însemnate, dar nu pe termen lung.

 

Rac

Ezitaţi de aproape o săptămână să faceţi ceva, din cauza unui obstacol care se află mai mult în mintea dumneavoastră decât în lumea reală. Cineva din familie vă deschide ochii asupra acestui fapt şi vă ajută să mergeţi mai departe.

 

Leu

Le dovediţi membrilor familiei că se pot dovedi pe dumneavoastră, atunci când problemele pe care le au sunt cu adevărat importante. În schimb, atunci când încep să se vaiete doar pentru plăcerea de a-şi plânge singuri de milă, nici măcar nu vă obosiţi să le ascultaţi lamentările interminabile.

 

Fecioara

Sunteţi decis să duceţi la bun sfârşit sarcinile pe care vi le-aţi asumat, aşa că faceţi tot ce e necesar, în acest sens. Chiar dacă nu ştiţi ceva, puneţi repede mâna pe o carte sau sunaţi un prieten care se pricepe mai bine, dar până la urmă tot rezolvaţi problema respectivă.

 

Balanta

Simţiţi că cineva v-a folosit mult timp fără să vă arate nici un pic de recunoştinţă sau să manifeste vreo consideraţie faţă de dumneavoastră. Prin urmare, luaţi măsuri pentru a-i demonstra că nu poţi obţine întotdeauna ceea ce îţi doreşti dacă nu ştii cum să te porţi cu cei din jur.

 

Scorpion

Ambiţia dumneavoastră este declanşată de laudele neîncetate ale unui prieten. Îl ascultaţi cu răbdare, fără să comentaţi în nici un fel, dar vă promiteţi că în curând realizările cu care se împăunează atât vor părea insignifiante pe lângă cele ale dumneavoastră.

 

Sagetator

Ambiţia vă ajută să îndepliniţi o sarcină dificilă la serviciu, demonstrând astfel de ce sunteţi în stare, atunci când vreţi cu adevărat.

 

Capricorn

O temă de studiu vi se pare cu adevărat fascinantă şi o mare parte din zi încercaţi să aflaţi informaţii suplimentare. Vă veţi descurca de minune, din acest punct de vedere.

 

Varsator

Vă implicaţi serios în problemele cu care se confruntă o persoană din familie şi, împreună cu ea, reuşiţi în cele din urmă să le daţi de cap. Astfel, atmosfera tensionată din ultimele zile dispare, nemaiexistând sursa tensiunii.

 

Pesti

Seriozitatea cu care partenerul dumneavoastră de viaţă tratează şi unele probleme mai puţin importante vi se pare o calitate extrem de importantă.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop