loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1713 ori.
Horoscop 24 august: risc de inselatorie pentru Fecioare

Horoscopul zilei de vineri, 24 august, este influenţat de opoziţia între Soarele în Fecioară şi Neptun în Peşti. Există un risc sporit de înşelătorie, de a lua adevărul drept minciună şi de a confunda lucrurile false cu adevărul.

Iată horoscopul zilei de 24 august pentru fiecare semn astral:

Berbec

Astăzi trebuie să acordaţi multă atenţie glumelor pe care le faceţi, deoarece e posibil ca, fără să aveţi de gând acest lucru, să îi aduceţi unui prieten o jignire greu de uitat!

 

Taur

Vă implicaţi serios într-o activitate care cere mult efort şi, drept rezultat, daţi un randament de invidiat. Atitudine cu atât mai lăudabilă cu cât mai toată lumea preferă să se odihnească, astăzi.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot 

Gemeni

Începeţi din nou să vă faceţi planuri legate de o călătorie. Şi, cum Geamănul este unul dintre cei mai mari amatori de deplasări din tot zodiacul, câteva zile nu o să mai vorbiţi despre altceva.

 

Rac

În continuare, aşteptaţi nişte bani. Orice sumă pe care o puteţi câştiga vi se pare de foarte mare importanţă şi, prin urmare, sunteţi dispus să faceţi eforturi chiar şi pentru un câştig la care altădată nici măcar nu v-aţi fi uitat.

 

Leu

Răsturnând puţin un cunoscut proverb, astăzi putem spune, despre dumneavoastră: aveţi grijă ce vă doriţi, pentru că prea puţine lucruri au şansa să se împlinească imediat. Pentru majoritatea, mai aveţi de aşteptat.

 

Fecioară

Există un risc sporit de a cădea victima unei înşelătorii. Aşa că e mai bine ca astăzi să vă abţineţi de la orice fel de tranzacţii financiare şi mai ales de la semnarea vreunui contract.

 

Balanţă

Un eveniment neaşteptat vă întrerupe programul obişnuit şi vă face să munciţi intens timp de câteva ore, chiar dacă sâmbăta este, teoretic, zi de odihnă.

 

Scorpion

Este bine ca astăzi să evitaţi luarea unor decizii importante pe plan financiar, pentru că nu sunteţi foarte inspirat. Aşadar, vă recomandăm să mai aşteptaţi câteva zile înainte de a vă pune semnătura pe vreun contract sau de a face vreo achiziţie importantă.

Săgetător

Astăzi, vă comportaţi în multe privinţe exact ca un copil şi, tocmai din această cauză, vă înţelegeţi foarte bine cu cei mici. Jucaţi-vă, pentru că nu sunt prea multe zilele în care vă permiteţi acest lucru!

 

Capricorn

Unul dintre apropiaţii dumneavoastră acuză o problemă de sănătate, dar nu daţi semne că v-ar păsa prea mult. Posibil ca, din această cauză, să se supere pe dumneavoastră.

 

Vărsător

Aveţi foarte multe proiecte, dar banii de care dispuneţi sunt total insuficienţi pentru realizarea lor. Cum nu e nicio şansă să reuşiţi să le puneţi în practică pe toate, trebuie să alegeţi cu grijă.

 

Peşti

Sensibilitatea dumneavoastră exagerată de astăzi vă face să pierdeţi timp. De exemplu, staţi să ascultaţi minute în şir, doar din politeţe, poveşti care nu vă interesează deloc. În acest mod, câştigaţi multă simpatie, dar pierdeţi timp preţios. 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop