loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2572 ori.
Horoscop 24 mai: Mercur in Gemeni

Horoscopul zilei de joi, 24 mai, este influenţat de începutul tranzitului planetei mercur prin semnul Gemenilor. Mercur in Gemeni aduce o mare uşurinţă în comunicare, favorizează discuţiile, şedinţele, negocierile.

Iată horoscopul zilei de 24 mai pentru fiecare zodie:

Berbec

Faceți multe drumuri, iar numai unele dintre ele se dovedesc utile. În alte cazuri, nu obțineți altceva decât promisiuni sau programarea unor noi întâlniri, cu finalitate la fel de incertă.

 

Taur

Colaborările decurg foarte bine, atunci când e vorba de muncă și de bani. În schimb, găsiți ceva mai greu parteneri de distracție. Parcă toată lumea a devenit serioasă şi cu chef de muncă.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Veţi fi supus unei examinări sau chiar va trebui să susţineţi un examen. Din fericire, aveţi suficientă încredere în dumneavoastră pentru a vă păstra cumpătul şi a trece cu bine peste această încercare.

 

Rac

Deţineţi câteva informaţii care s-ar putea dovedi extrem de folositoare pentru o persoană din anturajul dumneavoastră. Totuşi, preferaţi să le păstraţi pentru dumneavoastră.

 

Leu

Pentru a reuşi să daţi de cap unei probleme dificile, cereţi ajutorul unor cunoştinţe. Mai multe capete gândind în acelaşi timp la o problemă au mult mai multe şanse de a găsi soluţia corectă.

 

Fecioara

Întâlnirea şi discuţia cu o persoană liniştită, preocupată doar de propriile probleme, reuşeşte să vă liniştească şi pe dumneavoastră.

 

Balanta

Petreceţi o seară frumoasă şi liniştită împreună cu partenerul dumneavoastră de viaţă. Amândoi aveaţi mare nevoie de câteva clipe de relaxare.

 

Scorpion

În interiorul dumneavoastră, coaceţi nişte planuri foarte interesante, a căror realizare urmează să îi lase pe toţi cu gura căscată.

 

Sagetator

Partenerul de viaţă nu ţine cont de schimbările dumneavoastră de dispoziţie, ci aşteaptă să treacă agitaţia. Iniţial vă enervează acest lucru, dar în cele din urmă vă daţi seama că are dreptate. Sub presiune, pot să apară greşeli, al căror risc e eliminat într-o atmosferă ai calmă.

 

Capricorn

Liniştea propriului cămin este preferabilă oricărui alt loc. Nu vă conving să vă părăsiţi propriul domiciliu niciuna dintre invitaţiile pe care le primiţi pe parcursul acestei zile.

 

Varsator

Faceţi eforturi pentru a îndeplini o dorinţă exprimată de un copil, cu o inocenţă care a reuşit să vă cucerească. Bucuria lui sinceră din momentul în care obţine ceea ce şi-a dorit va reprezenta cea mai frumoasă răsplată pe care aţi putea s-o obţineţi.

 

Pesti

Intenţionaţi să îi faceţi o surpriză plăcută unui membru al familiei. Dacă vă veţi folosi imaginaţia, veţi reuşi cu siguranţă ceva cu totul deosebit, care va mulţumi deplin persoana respectivă.

 

Zodii cu noroc în dragoste pe 24 mai: Sagetator, Varsator

Zodii cu noroc la bani pe 24 maiTaur, Scorpion

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop