loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2554 ori.
Horoscop 24 noiembrie: zi plină pentru Capricorn

 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 24 noiembrie 2012, este influenţat de două aspecte astrale care aduce în prim-plan planeta Marte. Pe de o parte, cuadratura dintre Marte şi Uranus creează tensiune şi chiar un risc major de accidente. Pe de altă parte însă, sextilul Marte-Saturn calmează lucrurile şi ne ajută să depăşim eventualele probleme.

Iată horoscopul zilei de sâmbătă, 24 noiembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

În ciuda eforturilor unei persoane apropiate de a vă convinge să îi acordaţi sprijinul într-o întreprindere riscantă, răspundeţi negativ. Adevărul e că preferaţi să pierdeţi aprecierea acestei cunoştinţe decât să vă pierdeţi banii.

 

Taur

Nu aveţi răbdarea necesară pentru a pune în practică tot ceea ce ştiţi. Din această cauză, sunt oameni care rămân cu impresia că, de fapt, nu aveţi nici un fel de cunoştinţe.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

O persoană din familie vă oferă sprijinul său. Când însă îi spuneţi concret de ce aveţi nevoie şi care sunt dorinţele dumneavoastră, parcă începe să inventeze diferite scuze şi să dea înapoi.

 

Rac

Vă grăbiţi să porniţi la drum sau să iniţiaţi un proiect despre care nu ştiţi prea multe lucruri. Din fericire, partenerul de viaţă e alături pentru a vă tempera şi a vă arăta că ar fi indicat să mai aşteptaţi.

 

Leu

Nu daţi curs tentaţiilor care apar de a face anumite excese, pentru că starea dumneavoastră de sănătate poate să aibă de suferit ! Calea de mijloc rămâne cea mai bună, indiferent de situaţie.

 

Fecioară

Daţi dovadă de multă prudenţă în modul în care vă folosiţi resursele financiare. nici măcar un leu nu este cheltuit fără folos, iar metodele de a aduce venituri suplimentare sunt şi ele foarte bine puse la punct.

 

Balanţă

Indiferent cât de mult v-ar supăra o persoană din familie, nu astăzi e momentul potrivit pentru a purta o discuţie lămuritoare. Lăsaţi-o pe altădată, atunci când riscurile de izbucniri violente vor fi mai mici!

 

Scorpion

Drumurile aduc multe peripeţii, nervi, dar şi bucuria atingerii scopului propus. Aşadar, dacă porniţi astăzi în vreo călătorie, trebuie să vă aşteptaţi la o zi extrem de încărcată.

Săgetător

Trataţi cu circumspecţie orice propunere de afaceri care se anunţă mult prea avantajoasă ! Este posibil ca cineva să încerce să vă păcălească.

 

Capricorn

Se exercită multiple presiuni asupra dumneavoastră, din diferite direcţii. Rămâneţi însă inflexibil la tentativele altora de a vă influenţaţi şi mergeţi în continuare pe propria cale.

 

Vărsător

Deoarece mulţi dintre cunoscuţi începuseră să vă enerveze, aveţi de gând ca în acest week-end să petreceţi mai mult timp acasă, fără să primiţi vizite.

 

Peşti

Sinceritatea dumneavoastră este uneori prea brutală pentru cei din jur. Poate că, cel puţin în anumite împrejurări, ar fi mai potrivite aşa-numitele minciuni nevinovate.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 24 noiembrie: Rac, Fecioară, Scorpion

 

Zodii cu noroc in bani pe 24 noiembrie: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de astăzi: Impuneţi-vă cel puţin cinci minute de nemişcare totală, într-o poziţie relaxantă! Nu mulţi sunt capabili să reuşească.

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop