loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1665 ori.
Horoscop 25 ianuarie: vise pentru Varsator

 Horoscopul zilei de miercuri, 25 ianuarie, este influenţat de conjuncţia dintre Lună şi Neptun, în Vărsător. Aceasta ne incită la visare, inclusiv reverie cu ochii deschişi, astfel că riscăm, în anumite momente, să pierdem contactul cu realitatea.

Iată horoscopul zilei de 25 ianuarie pentru fiecare zodie:

Berbec

Aţi ascultat cu prea multă seriozitate poveştile unui prieten, care de multe ori spune şi neadevăruri, doar de dragul ca vorbele lui să pară interesante. Ar trebui să nu mai daţi dovadă de atâta naivitate şi să învăţaţi să separaţi bobul de neghină.

 
Taur

La serviciu, sunteţi cu mintea dusă, reuşind doar cu mare greutate să vă concentraţi strict la sarcinile pe care le aveţi de îndeplinit.

Vrei o analiză astrală pentru 2012 sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Nu trebuie să credeţi tot ceea  ce vi se spune, mai ales când este vorba de mesaje menite să vă descurajeze. Oamenii cred mereu că, dacă ei nu au fost în stare să atingă nişte obiective, nici altcineva nu va putea să facă acest lucru. Demonstraţi-le că lucrurile nu stau chiar aşa!

 
Rac

O companie cu care colaboraţi se decide să vă facă un cadou sau să vă acorde un avantaj, pentru a se asigura de continuitatea colaborării cu dumneavoastră.

 
Leu

Ar fi indicat să vă abţineţi de la glumele copilăreşti în relaţia cu partenerul de viaţă, deoarece e puţin probabil să le guste. Mai mult decât atât, riscaţi să se supere.

 
Fecioara

Îi explicaţi unei persoane apropiate că modul în care înţelege viaţa, pe baza unor reguli prestabilite, fără să ţină cont de fiecare situaţie în parte, nu îl va duce decât la eşecuri. Discuţia nu pare să aibă vreun efect asupra sa.

 
Balanta

Faceţi în mod public o promisiune solemnă, pe care însă nu aveţi de gând să o respectaţi nici cât negru sub unghie. Cu riscul de a nu apărea apoi într-o lumină tocmai favorabilă.

 
Scorpion

O persoană din familie vă reproşează că nu aţi acţionat la timp pentru a profita de o şansă unică ce vi s-a oferit. Îi spuneţi că, dacă îşi dorea atât de mult lucrul respectiv, ar fi trebuit să facă ceva ea însăşi şi nu să aştepte acest lucru de la dumneavoastră.

Sagetator

Deşi vremea nu e tocmai favorabilă plimbării, vă respectaţi promisiunea de a face o vizită unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o demult. Este foarte bucuroasă să vă primească şi totul decurge într-un mod foarte plăcut.

 
Capricorn

Vă ascultaţi şeful cu o răbdare ieşită din comun şi îl lăsaţi să spună tot ce doreşte. Este foarte mulţumit de această schimbare de atitudine, fără să ştie că, dacă l-aţi ascultat, asta nu înseamnă că aveţi de gând să faceţi ceva din tot ce v-a spus.

 
Varsator

Sunteţi dispus să luptaţi cu oricine şi în orice condiţii pentru idealurile dumneavoastră. Oricât o să vă spun cineva că visele sunt doar pentru vremea când dormim, nu faceţi decât să îi reproşaţi că e o persoană nespus de banală.

 
Pesti

Colaborarea cu colegii de serviciu merge foarte bine la locul de muncă, iar relaţiile se dezvoltă şi în afara orelor stricte de program. Ieşirile împreună tind să devină o obişnuinţă.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop