loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1599 ori.
Horoscop 25 octombrie: zi grea pentru Pesti

Horoscopul zilei de joi, 25 octombrie 2012, este influenţat de două aspecte astrale tensionate. La scurt timp după prânz, Luna în Peşti face o cuadratură cu Marte în Săgetător, ceea ce provoacă dezordine pe plan sentimental şi emoţii profunde. Puţin mai târziu, Luna face o cuadratură şi cu Jupiter în Gemeni, putând să aducă probleme la drum sau în relaţiile cu prietenii.

Iată horoscopul zilei de joi, 25 octombrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Activitatea intelectuală nu e indicată astăzi, deoarece nu daţi deloc un randament bun. Încercaţi să vă ocupaţi doar de sarcini mai uşoare, care presupun fie muncă fizică, fie simple operaţiuni de rutină, ce nu solicită

 

Taur

Sunteţi deranjat de faptul că cineva cheltuieşte banii dumneavoastră în cu totul alte scopuri decât v-aţi fi aşteptat. Prin urmare, începeţi să îi explicaţi că nu i-aţi câştigat atât de uşor încât să vă permiteţi să aruncaţi cu ei pe fereastră.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Comportamentul unei persoane dragi vă întristează şi vă face să vă aflaţi întreaga zi într-o stare nu tocmai plăcută. Ar fi timpul să iniţiaţi o discuţie serioasă pe această temă.

 

Rac

Din cauza unui eveniment nu tocmai fericit, la originea căruia se află chiar o acţiune greşită a dumneavoastră, astăzi nu aveţi deloc o părere bună despre propria persoană. Nu-i nimic, din greşeli se învaţă! Să greşeşti e omeneşte, însă aveţi grijă să nu le repetaţi!

 

Leu

Banii dumneavoastră puteţi să îi cheltuiţi cum vreţi, însă atunci când daţi dovadă de neglijenţă faţă de banii altora, e normal să vă aşteptaţi la reproşuri. Şi astăzi veţi avea parte de ele din plin.

 

Fecioara

Vreţi să vă apucaţi de treabă pe acasă, dar aflaţi că nu puteţi face lucrurile chiar în modul în care doriţi dumneavoastră, aşa că preferaţi să nu mai faceţi nimic. E o decizie radicală, însă astăzi sunteţi cu capsa pusă şi ori faceţi lucrurile cum doriţi, ori deloc.

 

Balanta

Întâmpinaţi un obstacol şi nu puteţi să realizaţi un lucru pe care l-aţi programat de mult timp pentru ziua de astăzi. O sursă suplimentară de iritare…

 

Scorpion

Trataţi cu nonşalanţă un eveniment pe care o persoană apropiată îl consideră foarte important. De aici, se ajunge la discuţii despre atitudinea corectă şi despre ce contează cu adevărat pentru fiecare.

Sagetator

Trebuie să fiţi atenţi la modul în care vorbiţi cu persoanele din familie. O replică întâmplătoare, spusă pe un ton nepotrivit, riscă să supere profund o persoană dragă.

 

Capricorn

Un prieten se supără pe dumneavoastră deoarece aveţi prea multe secrete faţă de el. Are pretenţia că se poate avea încredere în el şi nu înţelege de ce ţineţi aceste lucruri ascunse.

 

Varsator

Acasă are loc un eveniment care nu e deloc pe placul dumneavoastră. Vă hotărâţi să arătaţi în mod clar că nu sunteţi de acord cu ce se întâmplă şi protestaţi deschis, faţă de oricine vă ascultă.

 

Pesti

V-aţi plictisit de când aşteptaţi de la o persoană apropiată o schimbare care pare că nu mai vine niciodată. Amânările de până acum v-au înşelat încrederea, aşa că nu mai aveţi aşteptări prea mari nici pe viitor.

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: ţineţi-vă opiniile pentru dumneavoastră, mai ales atunci când nu sunteţi de acord cu cei din jur! Altfel, veţi crea conflicte greu de aplanat ulterior. 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop