loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1500 ori.
Horoscop 26 iunie: Jupiter in Rac

Jupiter intră, astăzi, în semnul Racului, așa că avem de a face cu unul dintre cele mai importante evenimente astrologice din 2013. Tranzitul lui Jupiter prin Rac va dura până pe 16 iulie 2014 și ne va influența pe fiecare dintre noi, scoțând la lumină sentimentele și atașamentul față de familie și de tradiții.

Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie

Dacă, în ultimul an, curiozitatea Gemenilor ne-a împins spre tot felul de experiențe noi și ne-a făcut să dăm dovadă de deschidere față de persoane cunoscute și necunoscute, acum suntem mai reticenți față de tot ce e nou. Vom pune mare preț pe oameni pe care îi cunoaștem de mult timp, pe moduri de acțiune pe care le-am experimentat în trecut, pe idei care ni se plimbă prin minte parcă dintotdeauna.

O altă caracteristică a viitoarelor luni este deschiderea emoțională. Avem sentimente intense, de o profunzime mult peste cea cu care suntem obișnuiți.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop