loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1519 ori.
Horoscop 26 martie: sensibilitate pentru Taur

Horoscopul zilei de luni, 26 martie, este influenţat de conjuncţia dintre Lună şi Venus, în semnul Taurului. care ne conferă blândeţe şi chiar senzualitate.

Iată horoscopul zilei de 26 martie pentru fiecare zodie:

Berbec

Folosiţi banii într-un mod cât se poate de plăcut,dar nu şi la fel de inteligent. Într-adevăr, veţi achiziţiona unele lucruri care vă plac foarte mult, însă preţul plătit pentru ele va fi destul de mare.

 
Taur

E posibil ca astăzi să vă exprimaţi sentimentele în public, chiar dacă nu intenţionaţi acest lucru. Luat prin surprindere de unele evenimente, veţi face o declaraţie neaşteptată sau veţi izbucni în lacrimi.

Analiza astrala personalizata oferită de Club Mistic vă oferă amănunte despre profesie, sănătate, iubire, despre punctele tari şi slabe pe care le aveţi.

Gemeni

Vă gândiţi să vă învioraţi spaţiul de lucru făcând mici modificări. Astfel, poate să apară un papiţoi pe o parte a biroului sau să atârnaţi pe perete un poster cu un mesaj amuzant.

 
Rac

Programul zilei de astăzi este unul destul de neobişnuit şi sunteţi silit fie să vă treziţi mai devreme decât de obicei, fie să săriţi peste una sau chiar mai multe mese. Totuşi, vă adaptaţi fără probleme.

 
Leu

Uneori, banii pot să aducă, dacă nu fericirea, cel puţin să vă ajute să faceţi paşi importanţi spre obţinerea ei. Este un lucru pe care trebuie să îl aveţi în vedere astăzi.

 
Fecioara

Ajungeţi la timp la o întâlnire, dar nu acelaşi lucru se poate spune şi despre celelalte persoane. Aşadar, veţi avea de aşteptat, dar veţi fi cu cugetul împăcat că dumneavoastră v-aţi ţinut de cuvânt.

 
Balanta

Daţi dovadă de multă naivitate, atunci când vine vorba de afaceri. Tocmai de aceea, astăzi este bine să vă ţineţi departe de orice eventuale tranzacţii, mai ales din cele care implică sume importante de bani.

 
Scorpion

Unele dintre hobby-urile dumneavoastră sunt de-a dreptul ciudate, dar nimeni nu comentează nimic în legătură cu acest aspect. Parcă s-au obişnuit cu unele aspecte mai stranii ale personalităţii dumneavoastră.

Sagetator

Sunteţi avantajat de faptul că o persoană aflată într-o funcţie importantă vă recunoaşte şi vă susţine. Astfel, obţineţi ceea ce doreaţi mult mai repede decât alte persoane aflate în aceeaşi situaţie cu dumneavoastră.

 
Capricorn

Leneviţi toată ziua, dar acest lucru nu se observă, pentru că cei din jur robotesc într-una şi astfel reuşesc să suplinească şi lipsa dumneavoastră de activitate.

 
Varsator

La locul de muncă, aveţi grijă ca totul să funcţioneze perfect. Chiar dacă apar şi unele evenimente neprevăzute, faceţi faţă cu brio oricărei situaţii, spre invidia unor persoane a căror activitate este de-a dreptul haotică.

 
Pesti

Prietenii au o părere foarte bună despre dumneavoastră şi nu se supără nici măcar atunci când nu le răspundeţi la telefon şi îi evitaţi timp de câteva zile.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop