loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2207 ori.
Horoscop 27 august: Leul se enervează

Horoscopul zilei de luni, 27 august 2012, este influenţat de cuadratura dintre Luna în Capricorn şi Uranus in Berbec. Este un aspect astral stresant, care poate să aducă probleme, îndeosebi pe plan profesional. Banii provoacă astăzi, de asemenea, destule neînţelegeri.

Iată horoscopul zilei de 27 august pentru fiecare semn astral:

Berbec

Este bine ca în această zi să evitaţi cheltuielile exagerate. De asemenea, nu vă recomandăm să daţi bani cu împrumut! Dacă nu respectaţi acest sfat, de aici pot rezulta multe neplăceri.

 

Taur

Programul vă este stabilit în totalitate de altcineva decât de dumneavoastră înşivă. Aţi avea câte ceva de spus în această privinţă, dar credeţi că va sta cineva să vă asculte? Deocamdată, nu puteţi decât să vă resemnaţi.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot 

Gemeni

Din cauză că faceţi pe deşteptul mai mult decât ar fi cazul, riscaţi să petreceţi mult timp singur. Nimănui nu îi face plăcere să asculte pe cineva care se laudă fără încetare.

 

Rac

Tot aşteptând ca cineva să vă invite la un eveniment monden, riscaţi să rămâneţi acasă întreaga zi. Cel mai bine este să luaţi iniţiativa şi să hotărâţi de unul singur unde şi cu cine mergeţi astă seară.

 

Leu

O remarcă răutăcioasă a unei persoane din familie vă strică buna dispoziţie. În nici un caz, nu încercaţi să reacţionaţi! Se va ajunge la o dispută inutilă, care nu se va termina prea curând.

 

Fecioară

Ar fi bine ca astăzi să vă abţineţi să le daţi sfaturi altora, deoarece acestea nu se vor dovedi deloc inspirate. Acest lucru este valabil cu atât mai mult cu cât există câteva persoane care abia aşteaptă să dea vina pe altcineva pentru tot răul care li se întâmplă. Şi nu aţi vrea să aveţi parte de reproşurile lor, pe viitor.

 

Balanţă

Deşi este început de săptămână, faptul că nu staţi prea bine cu banii nu vă permite libertatea de mişcare pe care v-aţi fi dorit-o. Aşa că nu puteţi să formulaţi planuri prea îndrăzneţe pentru intervalul imediat următor.

 

Scorpion

Mai mulţi prieteni se laudă că vă vor ajuta de fiecare dată când aveţi nevoie de ei. Din păcate, încă de pe acum puţini sunt cei care cred ceea ce spun. Iar dumneavoastră nu vă număraţi printre aceşti naivi.

Săgetător

În planurile dumneavoastră pentru această săptămână, aţi inclus mai mulţi prieteni. Acum, fiecare dintre aceştia pare să aibă o scuză întemeiată, numai bună pentru a amâna să fie prezenţi alături de dumneavoastră, mai ales când e vorba de muncă, nu de distracţie.

 

Capricorn

Nu este o zi favorabilă deplasărilor la distanţă şi nici relaţiilor cu persoane din străinătate. Cel mai bine este să vă vedeţi de propriile dumneavoastră probleme şi să lăsaţi astfel de contacte sociale pentru mai târziu.

 

Vărsător

O călătorie la mică distanţă pe care o faceţi împreună cu fiinţa iubită se dovedeşte plină de peripeţii. Atunci când vă întoarceţi acasă, regretaţi că aţi pornit la drum, pentru că nu aţi făcut altceva decât să vă luptaţi cu tot felul de întâmplări neprevăzute.

 

Peşti

Prea mulţi prieteni pe capul dumneavoastră se pot dovedi, uneori, deranjanţi. Iar în perioada concediilor de vară, cânt toată lumea beneficiază de zile libere, veţi primi într-adevăr multe vizite. Învăţaţi să inventaţi tot felul de scuze, pentru a vă mai elibera din program.

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop