loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1633 ori.
Horoscop 27 iulie: Scorpion afectuos

Horoscopul zilei de vineri, 27 iulie 2012, este influenţat de conjuncţia între Lună şi Juno, în semnul Scorpionului, iar acest aspect astral influenţează în sens pozitiv parteneriatele şi viaţa de cuplu.

Iată horoscopul zilei de 27 iulie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Purtați discuții legate de bani și chiar sunteți pe cale să încheiați o afacere. Astrele vă încurajează în acest sens, aducând spre dumneavoastră exact partenerii potriviți.

 

Taur

Relația dumneavoastră de cuplu merge excelent. Ați putea profita de faptul că există o armonie deplină organizând o excursie sau pregătind una pentru zilele de week-end care urmează..

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

La serviciu, vă simțiți excelent alături de colegi, deoarece astăzi colaborați excelent. Atunci când e vorba de muncă, fiecare îi ajută pe ceilalți, pentru a termina treaba repede și bine. Apoi, va fi rost de o meritată ieșire împreună la distracție, la sfârșitul unei săptămâni destul de grele.

 

Rac

Astăzi, veți acorda mai multă atenție celor mici. Câteva ore petrecute alături de copii vă vor schimba mult în bine starea de spirit și, pe de altă parte, îi vor face și pe ei fericiți.

 

Leu

Petreceți în familie cea mai mare parte a timpului. Abia așteptați să se termine programul de la serviciu pentru a fi mai repede alături de cei dragi. De altfel, în acest week-end aveți multe de făcut împreună.

 

Fecioara

Mergeți în vizită la un prieten și vă simțiți atât de bine acolo, încât uitați să mai plecați. Posibil ca atunci când ajungeți să fie vineri, dar când plecați să fie deja primele ore ale zilei de sâmbătă.

 

Balanta

Se anunță muncă multă, la acest sfârșit de săptămână de lucru. Din fericire, vor și alții alături de dumneavoastră și împreună parcă veți reuși să terminați mai repede treaba.

 

Scorpion

Viața de cuplu merge foarte bine, e chiar posibil să aveți parte de câteva dovezi frumoase de afecțiune din partea persoanei iubite. Îi veți răspunde pe măsură și vor urma clipe minunate petrecute împreună.

Sagetator

„Singurătate în doi” este sintagma care descrie cel mai bine modul în care vă veți petrece această zi. Veți petrece mult timp alături de persoana iubită, fără să ieșiți în lume sau să primiți vreo vizită.

 

Capricorn

Ieșiți din izolare și acceptați să ieșiți în oraș împreună cu prieteni sau chiar să mergeți într-o excursie care va dura tot week-end-ul. Vă va face bine această adevărată baie de mulțime.

 

Varsator

Participați la un eveniment public, unde țineți neapărat să faceți o impresie foarte bună. Acolo nu veți avea doar propria grijă, ci va trebui să fiți atent și la ce fac sau ce spun persoanele care vă însoțesc. Nu cumva să vă compromită cineva, prin ceea ce spune sau prin ceea ce face.

 

Pesti

Mergeți la drum lung, împreună cu mai multe persoane. Probabil e vorba de o deplasare care va dura pe durata întregului week-end. Va fi rost și de câteva cumpărături – dacă aveţi banii necesari.

 
 

Zodii cu noroc in dragoste pe 27 iulie: Taur, Rac, Scorpion

 

Zodii cu noroc in bani pe 27 iulie: Berbec, Balanta

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop