loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2153 ori.
Horoscop 27 noiembrie: Capricorn conştiincios la muncă

Horoscopul zilei de marţi, 27 noiembrie 2012, este influenţat de conjuncţia între Marte şi Pluton, din semnul Capricornului. Sunt două planete războinice, care depozitează multă energie şi, aflate în Capricorn, ne fac să folosim această energie în proiectele pe termen lung, având în vedere imaginea de ansamblu.

Iată horoscopul zilei de marţi, 27 noiembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Persoanele din jurul dumneavoastră devin mai disciplinate şi mai bine organizate, astfel că vă conformaţi acestui trend. Asta nu vă face mai fericit, dar nici nu vă poate dăuna.

 

Taur

Vă daţi seama că unele din dorinţele dumneavoastră nu sunt realiste pentru etapa pe care o traversaţi acum şi, pentru moment, vă fixaţi scopuri ceva mai normale. Sau mai modeste şi mai uşor de atins.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

V-aţi fixat un scop important pe care vreţi să îl atingeţi în această săptămână, aşa că deveniţi extrem de disciplinat. Cei care vă ştiau mai degrabă dezordonat sunt luaţi prin surprindere de această schimbare.

 

Rac

Aveţi nevoie de aprecierea celor din jur, pentru a căpăta încredere, la rândul dumneavoastră, în propriile forţe. Puteţi obţine laude şi încurajări cu o singură condiţie: oferiţi, la rândul dumneavoastră, ceea ce doriţi să primiţi!

 

Leu

Deveniţi foarte grijuliu cu propriul dumneavoastră organism şi începeţi să acordaţi mare atenţie formei fizice. Mâncărurile grele de iarna sporesc oricum riscul de îngrăşare şi trebuie să fiţi atent la acest aspect.

 

Fecioară

Pentru un timp, redeveniţi convenţional şi previzibil, dar nu este decât o etapă. Aveţi nevoie de mai multă originalitate şi vă daţi seama repede de acest lucru.

 

Balanţă

La serviciu, căpătaţi aripi şi deveniţi din ce în ce mai activ, impresionându-vă superiorii. Poate că vor începe să apară şi recompensele, măcar la nivel de vorbe şi laude, dacă nu financiar.

 

Scorpion

Un prieten apropiat vă face o concesie importantă, acceptându-vă o propunere la care ţineţi foarte mult. Aveţi astfel cale liberă spre împlinirea unei dorinţe mai vechi.

Săgetător

Deveniţi angajatul ideal, măcar pentru o zi. Recuperaţi toate întârzierile şi, în plus, aveţi şi idei noi, care vă vor transforma în persoana cea mai apreciată de către toţi şefii.

 

Capricorn

Vă faceţi treaba cu multă conştiinciozitate la locul de muncă, tocmai acum, într-o perioadă în care toată lumea se gândeşte mai degrabă la apropierea sărbătorilor şi la cadourile pe care o să le cumpere.

 

Vărsător

Reuşiţi să impresionaţi o persoană pe care abia acum o cunoaşteţi cu priceperea dumneavoastră într-un domeniu puţin cunoscut celor mulţi.

 

Peşti

La serviciu, se anunţă un control sau o altă modalitate de evaluare a muncii dumneavoastră. Vă veţi descurca bine, deoarece toată lumea se mobilizează astfel încât să facă o impresie excelentă.

Zodii cu noroc in dragoste pe 27 noiembrie: Rac, Fecioară

 

Zodii cu noroc in bani pe 27 noiembrie: Gemeni, Săgetător

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de astăzi: Iniţiaţi un proiect pe termen lung, ceva cu adevărat important, la care să lucraţi şi peste, să zicem, şase luni! 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop