loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1483 ori.
Horoscop 28 august: Pesti sensibili

Horoscopul zilei de marţi, 28 august 2012, este influenţat de tranzitul Lunii prin semnul Peştilor, care accentuează latura noastră sentimentală, astfel că nu sunt deloc excluse nici declaraţiile avântate, nici lacrimile. Imaginaţia este, de asemenea, foarte activă.

Iată horoscopul zilei de 28 august pentru fiecare semn astral:

Berbec

Apare o tendință accentuată de a vă retrage în singurătate. Aveţi de gând să refuzaţi toate invitațiile pe care le veţi primi pentru perioada week-end-ului viitor, deoarece tânjiţi deja, încă de marţi, după câteva momente de liniște.

 

Taur

Sunteţi înconjurat în permanență de prieteni sau, mai bine zis, de diferiți amici – unii dintre ei cunoscuți abia cu câteva zile în urmă. Mai devreme sau mai târziu, va trebui să operaţi o selecție printre aceste personaje.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot 

Gemeni

Știţi să vă faceţi plăcut, atunci când staţi de vorbă cu o persoană care vă poate fi de folos, într-un fel sau altul. Astăzi, vă folosiţi din plin aceste abilități de comunicare, iar efectele sunt cele aşteptate.

 

Rac

Observaţi că majoritatea prietenilor dumneavoastră au devenit fani ai unui actor sau ai unui cântăreț despre care nu știţi mai nimic. Încerci să vă puneţi în temă cu realizările acestuia, dar vă daţi seama că nu vi se pare deloc interesant.

 

Leu

Aveţi unele idei ciudate în ceea ce privește maniera de câștigare a banilor. Dacă lumea s-ar conduce după inimă și nu după creier atunci când vine vorba de afaceri, poate că abia atunci aţi avea o șansă de succes.

 

Fecioară

Persoana iubită vă răsfață cum știe mai bine. și se pricepe de minune să facă ceea ce vă place, din moment ce a avut la dispoziție tot timpul necesar pentru a vă studia.

 

Balanţă

Aveţi o abordare emoțională a tuturor problemelor, inclusiv a celor mărunte, care de fapt nici nu ar trebui să conteze cu adevărat. Probabil că reacționaţi astfel doar pentru că aveţi mare nevoie de odihnă.

 

Scorpion

Sunteţi distrat, împrăștiat, greu de convins să faceţi vreo treabă utilă. Și nici nu vedeţi vreo problemă în această stare a dumneavoastră. Cei cărora nu le convine nu au decât să aștepte până când vă va trece.

Săgetător

Aveţi o discuție îndelungată și sinceră cu o persoană din familie, în urma căreia se lămuresc foarte multe aspecte care s-au aflat mult timp în ceață. Ar fi bine să stați de vorbă mai des în acest mod, cu cărțile pe față.

 

Capricorn

Deplasările pe care le aveți de făcut astăzi vi se par obositoare, iar persoanele cicălitoare care vă ies în cale vă strică de tot buna-dispoziție. Începeți să visați la o zi în care să nu vină nimeni și să vă vorbească într-una despre problemele sale.

 

Vărsător

Dacă cineva vă cere bani, vă dovediți foarte darnic, fără a sta prea mult timp pe gânduri. Gestul dumneavoastră va fi apreciat de toată lumea la adevărata sa valoare.

 

Peşti

Luna în semnul dumneavoastră solar vă sporește sensibilitatea, astfel că puteți fi cu ușurință lezat chiar și de o vorbă aruncată la întâmplare. Încercaţi totuși să fiţi puternic, iar astfel veţi vedea că și atacurile la adresa dumneavoastră vor fi din ce în ce mai puține şi mai lipsite de răutate.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 28 august: Fecioară, Scorpion

 

Zodii cu noroc in bani pe 28 august: Leu, Vărsător

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop