loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1620 ori.
Horoscop 28 iulie: cu gandul la viitor

Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 iulie, este influenţat de conjuncţia între Nodul Nord şi Lună, care ne ajută să ne punem întrebări importante şi să luăm decizii decisive, pe termen mediu şi lung.

Iată horoscopul zilei de 28 iulie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Studiul, munca intelectuală, cunoaşterea reprezintă priorităţile dumneavoastră, în această zi. Şi nu numai în această zi. Acum vă stabiliţi un adevărat program pe termen lung, în această privinţă.

 

Taur

Vă gândiţi serios că trebuie să vă schimbaţi în totalitate atitudinea legată de bani. Se simte nevoia unei strategii financiare pe termen lung și poate că nu ar fi rău să o puneţi la punct de pe acum.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Partenerul de viață încearcă să aducă ceva mai multă ordine în viața dumneavoastră. Sunteţi însă un dezordonat prin excelență și nu vă place când altcineva vrea să vă organizeze.

 

Rac

Programul dumneavoastră zilnic nu este corect alcătuit, din moment ce nu vă ajunge timpul pentru a rezolva toate problemele. Ce ar fi să vă faceţi o listă cu toate lucrurile inutile de pe durata unei zile normale?

 

Leu

Pentru a avea mai mult succes atunci când abordaţi o persoană de sex opus, nu este suficient să vă îmbrăcaţi provocator. Gesturile și atitudinea contează la fel de mult, sau poate chiar mai mult decât hainele.

 

Fecioară

Reacționați pozitiv la sfaturile venite din partea unor persoane din familie. Știți că vă doresc binele, așa că ascultați cu atenție tot ce au de spus referitor la dumneavoastră.

 

Balanță

Cunoașteți o persoană care pe viitor poate să vă devină prieten apropiat. Prima impresie contează mult, așa că ar fi bine să fiți atent la ceea ce spuneți și la ceea ce faceți.

 

Scorpion

Începeți încă de pe acum să faceți calcule în legătură cu bugetul pe care îl veți avea la dispoziție pentru începutul toamnei. Se pare că e nevoie să vă suplimentaţi veniturile, pentru a realiza tot ceea ce vă doriţi.

Săgetător

Mai degrabă simțiţi lucrurile, decât să le gândiţi. Inima este cea care vă guvernează pe parcursul acestei zile, chiar dacă este vorba despre proiecte care ar necesita și participarea rațiunii. Şi este vorba tocmai de astfel de proiecte, deoarece deciziile de astăzi vor conta pe termen lung.

 

Capricorn

Vă retrageţi în bârlogul propriu, deoarece e una din acele zile în care meditaţi cu seriozitate la ce aveţi de făcut pe termen mai lung. În astfel de împrejurări, nu acceptați niciun sfat, indiferent din partea cui ar veni.

 

Vărsător

„Spune-mi cu cine te însoțești, ca să îți spun cine ești” e un proverb valabil și pentru dumneavoastră. Alegerile pe care le faceți acum în materie de persoane alături de care vă petreceți cea mai mare parte a timpului liber vor influența decisiv evoluția dumneavoastră pe viitor.

 

Pești

Proiectele pe termen lung sunt bine-venite pe plan profesional, deoarece – în caz că vă doriți o schimbare – acum este momentul potrivit pentru a lua decizii. Iar clipa potrivită pentru acţiune va veni peste aproximativ o lună: la începutul toamnei.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 28 iulie: Gemeni, Leu

 

Zodii cu noroc in bani pe 28 iulie: Taur, Scorpion

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop