loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1487 ori.
Horoscop 28 martie: vulgaritate

Soarele, Venus şi Uranus se află astăzi în conjuncţie, în semnul Berbecului. Când ego-ul, frumuseţea şi nonconformismul îşi dau mâna într-un semn al luptei, apar manifestări la limita vulgarităţii – nu numai în show-urile de noapte de la tv, dar şi în viaţa de zi cu zi.

Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie

Cu tot frigul de afară, fetele se dezbracă mai mult decât ar fi cazul, iar băieţii sunt mai înfierbântaţi decât un motor încins. Pe plan amoros, e multă acţiune, care nu mai ţine cont de regulile bunului simţ sau de barierele obişnuite. Astăzi, ne urmăm impulsurile mai mult decât oricând.

Dar ciudăţeniile nu apar numai în iubire. Şi la nivel de discurs, veţi observa cum chiar şi cele mai serioase persoane o iau razna şi încep să dea declaraţii total aiuritoare. Puţinele persoane publice cu bun-simţ vor avea şi ele câte un derapaj, iar pămpălăii şi nesimţiţii se vor simţi perfect, ocupând prim-planul în orice împrejurare.  

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop