loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2068 ori.
Horoscop 28 noiembrie: Luna plina in Gemeni si eclipsa de luna

Horoscopul zilei de miercuri, 28 noiembrie 2012, este influenţat de opoziţia dintre Soarele în Săgetător şi Luna în Gemeni. Este vorba despre aspectul numit Lună plină, dublat de o eclipsă de Lună, ceea ce indică o acumulare imensă de energie, care ne impulsionează activitatea intelectuală şi comunicarea. E bine ca astăzi să fim activi, să ne punem mintea la contribuţie, să dăm dovadă de deschidere. Altfel, dacă vom încerca să blocăm această energie, vom avea de suferit.

Iată horoscopul zilei de miercuri, 28 noiembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Aveţi charismă, astfel că îi impresionaţi uşor pe cei cu care vorbiţi astăzi. În plus, stăpâniţi la cote înalte şi arta diplomaţiei – care de obicei vă este străină – astfel că azi veţi fi cel mai popular dintre toţi.

 

Taur

Jucaţi pe mize mari, atunci când vine vorba de bani. Astăzi, sunteţi tentat să faceţi gesturi decisive, care pot fie să vă umple portofelul, fie să vă bage într-o mini-criză de câteva săptămâni.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Daţi dovadă de o siguranţă de sine care din exterior pare îngâmfare. De aici, pot rezulta câteva mici frecuşuri cu persoanele mai susceptibile din preajmă. Totuşi, nimic nu trebuie să vă distrugă această încredere în forţele proprii.

 

Rac

Sunteţi pus pe mărturisiri şi, dacă este cineva care se va pricepe să vă descoase, veţi vorbi despre toate frământările dumneavoastră şi vor ieşi la lumină multe lucruri pe care le-aţi păstrat sub tăcere mult timp.

 

Leu

Vorbiţi într-una, atunci când e cazul, dar şi atunci când tăcerea ar fi mai apreciată. Şi, în stilul caracteristic Leului, nu acceptaţi nici întreruperi, nici opinii contrare.

 

Fecioară

Vă adaptaţi cu uşurinţă oricăror împrejurări. Prin urmare, este o zi potrivită pentru acele activităţi pe care le consideraţi, în cea mai mare parte a timpului, mai degrabă nesuferite. Astăzi, nu vi se vor mai părea la fel de deranjante.

 

Balanţă

Veselia dumneavoastră este de-a dreptul contagioasă. Aveţi un râs sănătos, care alungă supărarea şi încruntarea de pe faţa tuturor celor care îl aud. Şi le daţi frecvent ocazia să îl audă.

 

Scorpion

Faceţi planuri de afaceri, dar în stil mare, fără să vă încurcaţi în amănunte inutile. Va fi nevoie de multă muncă şi de multă hotărâre, pentru ca planurile să se realizeze în proporţie de 100%.

Săgetător

Este esenţial ca astăzi să vă păstraţi umorul şi ironia. Inclusiv auto-ironia. Altfel, gândurile care vă vor cuprinde riscă să vă deturneze de la activitatea cotidiană şi să vă facă să vedeţi lucrurile mai dramatice decât sunt de fapt.

 

Capricorn

Cunoaşteţi persoane noi, care pătrund în viaţa dumneavoastră fără mare ceremonie. Îşi vor ocupa însă în curând un loc bine determinat şi veţi ajunge să le acordaţi tot mai multă importanţă.

 

Vărsător

Reacţionaţi cu multă încântare la orice propunere pe care o primiţi, iar acest entuziasm mai degrabă copilăresc poate deveni riscant. Mare atenţie, să nu ajungeţi victima unor înşelăciuni!

 

Peşti

Încercaţi marea cu degetul, pe plan profesional. E o zi care anunţă interviuri de angajare pentru cei fără slujbă ori o vizită la şef cu solicitarea a diferite avantaje, pentru cei deja angajaţi.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 28 noiembrie: Gemeni, Leu

 

Zodii cu noroc in bani pe 28 noiembrie: Taur, Scorpion

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de astăzi: Acceptaţi discuţiile cu cărţile pe masă, indiferent de interlocutor! Sinceritatea aduce beneficii, astăzi. 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop