loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2368 ori.
Horoscop 29 ianuarie: Taurul e supărăcios

 Horoscopul zilei de duminică, 29 ianuarie, este influenţat de cuadratura dintre Jupiter în Taur şi Mercur din Vărsător. Comunicarea merge greoi, nu există răbdare, iar soluţiile noi sunt privite cu neîncredere.

Iată horoscopul zilei de 29 ianuarie pentru fiecare zodie:

Berbec

Pot să apară neînţelegeri cu prietenii, legate de bani. Atunci când, de exemplu, vă decideţi să împărţiţi cheltuielile cu cineva, e posibil să constataţi că împărţirea nu e tocmai corectă.

 
Taur

Dacă mergeţi într-un loc public, sunt mari şanse să apară o persoană care o să vă calce pe nervi. Nu veţi reuşi să rezistaţi fără să îi spuneţi vreo două, în speranţa de a o face să se potolească.

Vrei o analiză astrală pentru 2012 sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Tot ce vreţi este să petreceţi un sfârşit de săptămână liniştit, în mijlocul familiei. Rămâne de văzut dacă şi planurile celorlalţi membri ai familiei vor coincide cu planurile dumneavoastră.

 
Rac

Aveţi nevoie de sprijinul financiar al unei persoane apropiate, pentru a vă descurca în zilele următoare. Veţi şti cu siguranţă la cine trebuie să apelaţi pentru a nu vă confrunta cu un eventual refuz.

 
Leu

Căutaţi scuze pentru a refuza invitaţiile care vi se fac la diferite petreceri, deoarece nu aveţi chef de aşa ceva. Chiar dacă cineva se va supăra că lipsiţi de la cheful său, până la urmă o să îi treacă.

 
Fecioara

Aţi vrea să mergeţi în vizită la cineva, dar nimeni nu are de gând să vă însoţească, în ciuda insistenţelor dumneavoastră. Iar singur parcă nu are nici un haz…

 

Ignoraţi total sfaturile persoanelor din jur şi vă vedeţi de problemele dumneavoastră, pe care sunteţi convins că le veţi putea rezolva doar dacă vă comportaţi aşa cum simţiţi că este mai bine.

 
Scorpion

Dacă dumneavoastră nu vă veţi hotărî să faceţi ceva deosebit care să învioreze atmosfera, este greu de crezut că nu vă veţi plictisi la o reuniune mondenă la care sunteţi invitat în această seară.

Sagetator

Sunteţi mai sensibil decât de obicei, aşa că orice vi se întâmplă, chiar şi o simplă vorbă aruncată la întâmplare trezeşte în dumneavoastră reacţii emoţionale puternice.

 
Capricorn

Mergeţi în vizită la un prieten dar, în locul primirii entuziaste la care vă aşteptaţi, aveţi parte doar de o conversaţie banală şi de o cafea caldă. Vă întrebaţi dacă se poartă aşa pentru că este supărat pe dumneavoastră sau la mijloc sunt unele probleme personale, de care nu se poate detaşa.

 
Varsator

Astăzi, vă veţi simţi mai bine alături de prieteni, decât de persoanele din familie. Cel mai bine e să ţineţi cont de acest aspect, atunci când vă faceţi programul.

 
Pesti

Pentru organismul dumneavoastră ar fi extrem de indicată o zi în care să mâncaţi doar salate şi să nu puneţi deloc gura pe alcool. Altfel, orice exces ar putea crea probleme serioase, chiar mâine, la început de săptămână. 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop