loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1639 ori.
Horoscop 3 august: Gemenii sunt alaturi de prieteni

Horoscopul zilei de vineri, 3 august 2012, este influenţat de sextilul între Jupiter în Gemeni şi Soarele în Leu, care aduce posibilităţi multiple de dezvoltare, dar şi voie bună.

Iată horoscopul zilei de 3 august pentru fiecare semn astral:

Berbec

Este o zi perfectă pentru distracţie. Cum tot nu puteţi rămâne serios cu niciun preţ, ce rost mai are să vă prefaceţi că vă implicaţi în treburile importante? Mai bine luaţi o pauză şi începeţi week-end-ul încă de astăzi!

 

Taur

Investiţi bani în casă şi în familie şi aceştia se vor întoarce la dumneavoastră înmulţiţi, aşa cum se întâmplă lucrurile în cazul minunilor povestite în Biblie.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Un prieten doreşte să aibă o discuţie de principii cu dumneavoastră. Nu sunteţi deloc încântat, deoarece să îl ascultaţi filosofând este ultimul lucru de care aveţi chef acum. Aşa că preferaţi să vă alăturaţi unui alt grup de amici, mult mai simpatici.

 

Rac

Vă petreceţi seara împreună cu partenerul dumneavoastră de viaţă, împărtăşindu-vă planurile de viitor. Visaţi foarte frumos, dar nu este deloc imposibil ca, la un moment dat, aceste visuri să devină realitate.

 

Leu

Cea mai bună decizie pe care o puteţi lua este să îi acordaţi libertate unei persoane din familie. Veţi vedea că îşi va exprima recunoştinţa într-un mod care va constitui o surpriză plăcută pentru dumneavoastră.

 

Fecioara

Sistemul de relaţii pe care l-aţi construit în ultimul timp începe să se dovedească extrem de util. E important să ştii că ai la cine să apelezi, atunci când te confrunţi cu câte o problemă.

 

Balanta

Dimineaţa le faceţi o promisiune membrilor familiei dumneavoastră şi apoi munciţi pentru a o onora, deşi nu mai aveţi niciun chef. În final însă, totul va fi bine şi veţi fi unanim apreciat.

 

Scorpion

În anumite împrejurări, preferaţi să faceţi lucruri care nu vă caracterizează, de teamă să nu creaţi o impresie negativă. Acest obicei nu este neapărat bun, atunci când, de dragul altora, vă puneţi în situaţii penibile.

Sagetator

Seara, rămâneţi o perioadă singur, pentru a vă pune ordine în gânduri. Vă face bine acest timp petrecut departe de orice agitaţie, la sfârşitul unei săptămâni de lucru.

 

Capricorn

Astăzi, aveţi mult de muncă, dar acest efort va merita, urmând să fiţi recompensat din plin pentru efortul pe care îl faceţi. În general, este o zi care poate aduce câştiguri financiare importante, obţinute ca urmare a diferitelor activităţi pe care le-aţi desfăşurat pe durata întregii săptămâni.

 

Varsator

Vă gândiţi să achiziţionaţi un obiect de valoare, dar înainte de asta doriţi să îi ştiţi în amănunt caracteristicile, pentru a fi sigur pe ce să daţi banii. Astfel că cereţi sfaturi în stânga şi în dreapta.

 

Pesti

Nici măcar nu putem spune că vă conformaţi principiului creştin „iubeşte-ţi duşmanul“, pentru că nu aveţi noţiunea de duşman. Vă place să vă imaginaţi că, cel puţin pentru o zi, toţi suntem buni prieteni şi vă comportaţi ca atare. Să vedem cum vor reacţiona cei din jur la aceste propuneri de iubire universală.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 3 august: Berbec, Săgetător, Vărsător

 

Zodii cu noroc in bani pe 3 august: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop