loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1668 ori.
Horoscop 3 februarie; Neptun in Pesti

 Horoscopul zilei de vineri, 3 februarie, este influenţat de începutul tranzitului planetei Neptun prin semnul Peştilor. Neptun ne face mai atenţi la glasul sufletului propriu, încurajează imaginaţia şi intuiţia.

Iată horoscopul zilei de 3 februarie 2012 pentru fiecare zodie:

Berbec

Sunteţi cuprins de melancolie şi năpădit, cel mai probabil, de amintiri vechi, unele dintre ele chiar din vremea copilăriei. Gândurile la acea perioadă reuşesc să vă înduioşeze.

 
Taur

Prietenii au preocupări destul de neobişnuite şi vă încurajează şi pe dumneavoastră să vă alăturaţi lor. De ce nu, doar nu o să fiţi mereu atât de prudent încât să riscaţi să fiţi considerat laş?

Vrei o consultatie tarot sau o analiză astrală personalizată? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

V-aţi formulat noi obiective, pe care speraţi să le atingeţi pe termen mediu. Deşi încă nu aţi făcut nimic concret în acest sens, nu ezitaţi să declaraţi sus şi tare ceea ce aveţi de gând să obţineţi.

 
Rac

Aveţi nevoie de o schimbare de decor, pentru a vă regăsi liniştea interioară. Excelent ar fi dacă v-aţi permite o excursie în străinătate, şi asta cât de curând.

 
Leu

Interesul pentru anumite fenomene sau discipline misterioase, oculte (de pildă astrologie, feng-shui, chiar magie sau spiritism) vi se trezeşte brusc. Rămâne de văzut cât se va menţine.

 
Fecioara

Vă puneţi foarte multe speranţe în persoana iubită. Chiar şi idealurile voastre cele mai personale sunt legate, într-un fel sau altul, de fiinţa pe care o iubiţi şi alături de care aveţi de gând să vă petreceţi întreaga viaţă.

 
Balanta

Vi se întâmplă frecvent să cădeţi pe gânduri şi, cu ochii în gol, să uitaţi de tot ceea ce se întâmplă în jur. În aceste condiţii, randamentul dumneavoastră de la locul de muncă nu va fi tocmai la cote înalte.

 
Scorpion

Vă jucaţi cu lucruri periculoase şi faceţi glume nesărate cu persoane care nu gustă deloc acest lucru. Dacă tot vă place infuzia de adrenalină, ar fi poate mai indicat să practicaţi vreun sport extrem.

Sagetator

Faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a le fi alături persoanelor dragi, atunci când acestea au nevoie de ajutor. O familie unită reprezintă un ideal la care mulţi nu pot decât să viseze. Dumneavoastră, în schimb, l-aţi atins sau sunteţi pe cale să o faceţi.

 
Capricorn

Cu o atitudine mai degrabă sceptică, vă alăturaţi, pentru un timp, unui prieten cu unele preocupări nu tocmai obişnuite. Vă veţi da seama rapid că, totuşi, sunteţi un adept al normalităţii.

 
Varsator

Vă trec multe idei prin cap, dar niciuna care să producă mulţi bani. Ori tocmai acesta e aspectul care vă interesează cel mai mult, în clipa de faţă.

 
Pesti

Imaginaţia dumneavoastră se află la apogeu. Ar fi o idee excelentă să folosiţi calculatorul pentru a începe să scrieţi câte ceva: veţi descoperi că aveţi şi talent, şi inspiraţie. 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop