loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1487 ori.
Horoscop 3 mai: Berbec deschis parteneriatelor

Horoscopul zilei de joi, 3 mai 2012, este influenţat de sextilul dintre Venus în Gemeni şi Mercur în Berbec, care aduce deschidere pe plan emoţional şi ne face capabili să ne comunicăm propriile sentimente.

Iată horoscopul zilei de 3 mai pentru fiecare zodie:

Berbec

Astăzi, reacţionaţi neaşteptat de bine la diferitele propuneri pe care le primiţi. Sunteţi deschis discuţiilor – chiar şi dacă sunteţi interpelat de persoane pe care de obicei le evitaţi.

 

Taur

Singur pentru mai multe ore, aveţi timp să vă gândiţi la toate problemele cu care vă confruntaţi în ultimul timp. După această gândire matură, veţi vedea că începeţi să înţelegeţi multe lucruri noi.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Vă faceţi prieteni noi, alături de care veţi petrece clipe extrem de frumoase, de acum înainte. Aşadar, e o zi bună pentru a ieşi în public, pentru a merge în locuri în care puteţi întâlni multă lume.

 

Rac

Pe plan profesional, aveţi o zi perfectă. Vă îndepliniţi cu uşurinţă îndatoririle de serviciu şi, în plus, rezultatele muncii dumneavoastră sunt apreciate de toată lumea.

 

Leu

Zi bună pentru citit, învăţat, privit filme documentare care vă provoacă să gândiţi mai mult şi mai limpede. Într-un cuvânt, e o zi potrivită pentru a pune burta pe carte.

 

Fecioara

E posibil ca şansa să vă surâdă, în materie financiară. Dacă aveţi vreo idee prin care vă puteţi înmulţi banii, încercaţi să o puneţi azi în aplicare. (Trebuie să fie însă ceva mai inteligent decât cumpărarea unui bilet la loto).

 

Balanta

Partenerul de viaţă e deschis la toate propunerile dumneavoastră. Puteţi profita de faptul că e mai cooperant decât de obicei, făcându-i şi unele propuneri despre care nu aveaţi curajul să deschideţi vorba.

 

Scorpion

Aveţi mult de muncă, dar aveţi şi multe satisfacţii. Dincolo de ceea ce câştigaţi pe termen scurt, vă surâd în special perspectivele care se deschid pe termen mai lung.

Sagetator

Vă ţineţi de chefuri, petreceri, diferite modalităţi de distracţie. Dacă e vreun party pe o rază de câţiva kilometri în jurul dumneavoastră, cu siguranţă veţi fi acolo.

 

Capricorn

Confortul propriei case e de departe preferabil oricărei alte variante de petrecere a timpului. Iar astăzi, şi când sunteţi plecat abia aşteptaţi să vă întoarceţi acasă.

 

Varsator

Umblaţi brambura mai toată ziua, învârtindu-vă dintr-un loc în altul şi, de cele mai multe ori, băgându-vă nasul exact unde nu vă fierbe oala. Noroc că nimeni nu se supără pe dumneavoastră!

 

Peşti

Dacă tot v-aţi intrat în ritm şi v-aţi obişnuit cu munca, veţi continua în această manieră şi astăzi. Cu rezultate excelente, apreciate de toată lumea.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop