loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2191 ori.
Horoscop 3 noiembrie: zi bună pentru Rac

Horoscopul zilei de sâmbătă, 3 noiembrie 2012, este influenţat de sextilul între Luna în Rac şi Neptun în Peşti. Suntem destul de melancolici şi visători, astfel că acordăm prea puţină atenţie lucrurilor concrete, realităţii de zi cu zi. Preferăm să visăm cu ochii deschişi.

Iată horoscopul zilei de sâmbătă, 3 noiembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Aveţi parte de sfătuitori buni. Totul este să renunţaţi la orgoliul şi încăpăţânarea specifice şi să urmaţi aceste sfaturi.

 
Taur

În timp ce dumneavoastră sunteţi mereu preocupat de impresia pe care o lăsaţi oriunde mergeţi, una dintre persoanele apropiate procedează cu totul diferit, dând dovadă de totală nepăsare faţă de convenienţele sociale şi de părerea celorlalţi.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Vă faceţi planuri sau purtaţi discuţii în legătură cu un proiect de călătorie. Înainte de a lua o decizie finală, încercaţi să aflaţi cât mai multe informaţii despre locul de destinaţie.

 
Rac

Azi e una din acele zile frumoase, în care vă treziţi cu o stare de spirit bună şi apoi totul merge aşa cum vă doriţi. Şi cei din jur sunt mai drăguţi şi vă zâmbesc frumos pe durata întregii zile.

 
Leu

Modul dumneavoastră original de vă îmbrăca stârneşte admiraţia unora şi dezaprobarea altora, dar în mod sigur vă ajută să vă faceţi remarcat. Iar Leului chiar îi place să fie în centrul atenţiei.

 
Fecioară

Pentru relaxare, ar prinde bine o mică plimbare. Puteţi chiar îmbina utilul cu plăcutul, mergând pe jos până într-un loc în care oricum trebuia să mergeţi pentru a rezolva o problemă. Vremea e încă potrivită pentru aşa ceva.

 
Balanţă

În această zi de week-end, nivelul de înţelegere cu persoana iubită este la cote foarte înalte. Vă comportaţi în tot ceea ce faceţi ca doi proaspăt îndrăgostiţi, care nu au ochi decât unul pentru celălalt.

 
Scorpion

Sunteţi entuziasmat de o idee aflată de curând şi începeţi să o popularizaţi pretutindeni, cu multă pasiune.  Vorbiţi ca un profet trimis de divinitate cu mesaje de maximă importanţă.

Săgetător

Aveţi de ales între a vă petrece timpul acasă şi a ieşi la un eveniment care se anunţă relativ interesant. Puteţi împăca cele două variante, ieşind împreună cu o persoană din familie.

 
Capricorn

Aveţi banii necesari pentru a acoperi cheltuieli normale, dar cel puţin deocamdată nu vă permiteţi mai mult decât atât. Pentru vise mai îndrăzneţe, mai e de aşteptat.

 
Vărsător

Sunteţi foarte atent la ceea ce spun alţii despre dumneavoastră. Nu ar trebui să acordaţi atât de multă importanţă unor păreri pur subiective, ale unor oameni care de mult ori nici măcar nu îşi dau seama ce spun.

 
Peşti

În ciuda zgomotului şi a agitaţiei fără oprire a persoanelor din jur, reuşiţi să vă concentraţi asupra propriilor dumneavoastră probleme, asupra cărora reflectaţi cu maximă seriozitate. Doar reflectaţi pentru moment, deoarece vremea pentru acţiune încă nu a sosit.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 3 noiembrie: Fecioară, Scorpion, Capricorn, Peşti

 

Zodii cu noroc in bani pe 3 noiembrie: Berbec, Leu, Balanţă, Vărsător

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Puneţi-vă visele pe hârtie, încercând să le transformaţi în obiective, cu termen clar în care să le atingeţi!

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop