loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1586 ori.
Horoscop 30 august: Balanta e atenta la ce spune

Horoscopul zilei de joi, 30 august 2012, este influenţat de sextilul între Mercur în Leu şi Saturn în Balanţă. Este o invitaţie la prudenţă, mai ales în ceea ce priveşte cuvintele pe care le rostim. E bine ca astăzi să ne amintim de vechiul avertisment conform căruia „gura bate fundul“.

Iată horoscopul zilei de 30 august pentru fiecare semn astral:

Berbec

V-aţi îndrăgostit, dar ezitaţi să mărturisiţi ce simţiţi. Nu faceţi altceva decât să staţi cât mai mult timp posibil alături de persoana care v-a căzut cu tronc, făcându-i complimente, dar nu şi declaraţii limpezi de iubire.

 

Taur

Dacă veţi acorda ceva mai multă atenţie propriilor gesturi, veţi regăsi la dumneavoastră înşivă multe lucruri care vă provoacă deranjul atunci când le observaţi la alţii. Aşa că e mai bine să începeţi cu autocritica şi abia apoi să treceţi la critică.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot 

Gemeni

Vizitele pe care le primiţi vă bucură mult în prima fază, dar apoi, în momentul în care prietenii încep să uite să mai şi plece, sentimentele dumneavoastră se schimbă.

 

Rac

Daţi dovadă de perspicacitate în chestiunile legate de bani. Mirosiţi rapid orice şansă de câştig şi acţionaţi în modul cel mai potrivit pentru a o fructifica.

 

Leu

La un moment dat, simţiţi nevoia de a vă oferi ajutorul unei persoane nu tocmai apropiate, care pare că nu se poate descurca de una singură. După ce trece primul impuls, vă răzgândiţi rapid, spunându-vă că este mai important să vă ajutaţi pe dumneavoastră înşivă şi pe cei apropiaţi.

 

Fecioară

O persoană de sex opus vă face unele propuneri aparent îmbietoare, dar nu aveţi nici un chef să răspundeţi afirmativ avansurilor sale. Şi foarte bine procedaţi, pentru că relaţia dumneavoastră actuală este mult mai importantă şi nu merită pusă în pericol pentru orice sau pentru oricine.

 

Balanţă

Dacă nu vreţi să fiţi considerat un ciudat, este mai bine ca astăzi să vă abţineţi de la a vă împărtăşi opiniile personale în problemele sensibile ale zilei. Dacă veţi spune ceea ce simţiţi, vor exista persoane care vă vor pune nişte etichete deloc convenabile, de care apoi va fi greu să scăpaţi.

 

Scorpion

Astăzi culegeţi roadele unor eforturi pe care le-aţi depus cu mai mult timp în urmă. Aşteptarea îndelungată este compensată din plin de faptul că recompensa este mult mai valoroasă decât speraţi.

Săgetator

Sunteţi agitat şi încordat şi, oricât ar încerca apropiaţii dumneavoastră să vă scoată din această stare spunându-vă o glumă bună sau scoţându-vă în oraş, nu reuşesc. Puteţi depăşi această stare exclusiv prin propriile eforturi.

 

Capricorn

Acasă, sunteţi uşor distrat, astfel încât îi puteţi supăra pe cei apropiaţi când îşi dau seama că nu ascultaţi ceea ce vă spuneau cu atâta înfocare. Încercaţi măcar să mimaţi o figură profund interesată de subiectul conversaţiei!

 

Vărsător

Atunci când persoana iubită vorbeşte cu dumneavoastră, încercaţi să fiţi atent la ceea ce are de spus, în loc să vă gândiţi mai degrabă la problemele dumneavoastră, crezând că deja ştiţi tot ceea ce poate să vă spună!

 

Pesti

Preocupările de natură spirituală au prioritate pe parcursul acestei zile. Această deschidere de care daţi dovadă se va materializa nu numai în gesturi de cucernicie, ci şi într-un studiu serios al unor fenomene sau discipline oculte.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 30 august: Berbec, Gemeni, Vărsător

 

Zodii cu noroc in bani pe 30 august: Rac, Fecioară, Capricorn, Peşti

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop