loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3500 ori.
Horoscop 4 aprilie: risc de accidente de la Lilith, Uranus şi Marte

Pe 4 aprilie, trei dintre cele mai năbădăioase corpuri cereşti, Marte, Uranus şi Lilith (Luna neagră) se află în conjuncţie în Berbec – semn care oricum nu străluceşte prin cuminţenie.

Combinaţia explozivă dintre zeul războiului, planeta revoluţiilor şi Luna neagră aduce un extraordinar surplus de energie. Prost folosită, aceasta poate să aducă un risc de accidente. Aşadar, atenţie maximă la ceea ce facem!

Iată cum influenţează acest aspect cele 12 zodii:

 

Berbec

Vă uitaţi la persoanele de sex opus asemenea unui taur înfuriat, care în sfârşit vede o posibilă parteneră. E posibil să speriaţi multă lume, printr-o asemenea atitudine.

 
Taur

Nu e deloc o zi în care să vă atingeţi de bani. Lăsaţi orice tranzacţii pentru altădată! De asemenea, e bine să fiţi atenţi chiar şi atunci când luaţi restul, deoarece riscul de înşelăciune e unul major!

 
Gemeni

Pentru dumneavoastră, riscul conferit de această conjuncţie se manifestă atunci când vine vorba de călătorii. E posibil să ciocniţi maşina încă de când ieşiţi din parcare sau să vă treziţi că pierdeţi autobuzul şi întârziaţi la serviciu!

 
Rac

Probleme de sănătate minore vă pot împiedica să participaţi la o reuniune mondenă. Nu are rost să fiţi peste măsură de supărat, deoarece nu aţi ratat nimic important.

 
Leu

Într-o dispută publică, încercaţi să vă impuneţi o părere aproape cu forţa, iar acest comportament nu produce deloc o impresie bună.

 
Fecioară

Primiţi o sumă importantă de bani, dar aveţi şi numeroase cheltuieli. V-aţi obişnuit însă cu această echilibristică financiară şi chiar reuşiţi să scoateţi profit în situaţii în care acest lucru pare cu neputinţă.

 

Balanţă

Nu aveţi nici un chef de fiţele partenerului de viaţă şi îi spuneţi încă de dimineaţă să înceteze. Nu e deloc încântat de atitudinea dumneavoastră, dar se execută fără să crâcnească.

 
Scorpion

Faceţi avansuri sexuale cui nu trebuie şi, din această cauză, e posibil să vă confruntaţi cu diferite probleme.

 
Săgetător

O persoană de sex opus se arată foarte interesată de persoana dumneavoastră, dar nu sunteţi deloc sigur dacă la mijloc este farmecul dumneavoastră personal sau doar avantajele pe care le-ar obţine dacă aţi fi împreună.

 
Capricorn

Sunteţi înclinat să faceţi compromisuri pentru a vă asigura o poziţie socială mai înaltă. Credeţi că merită cu adevărat?

 
Vărsător

Un prieten vă dezamăgeşte cumplit prin atitudinea sa extrem de rezervată, care dovedeşte lipsa oricărui interes pentru problemele dumneavoastră.

 
Peşti

Întârzierea câtorva plăţi vă dă peste cap planurile financiare şi vă face să criticaţi îndelung lipsa de seriozitate a unor oameni în care aveaţi încredere.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop