loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1474 ori.
Horoscop 4 decembrie: Leu sigur pe sine

Horoscopul zilei de marţi, 4 decembrie, 2012, este influenţat de trigonul între Soarele în Săgetător şi Luna în Leu, care ne aduce armonie, chef de plimbare şi, în acelaşi timp, le dă o dispoziţie jucăuşă.

Iată horoscopul zilei de marţi, 4 decembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Vă hârjoniţi toată ziua, la fel ca un căţeluş scos pentru prima dată la plimbare prin parc. Spiritul sărbătorilor a ajuns ceva mai devreme la dumneavoastră şi vă dă multe idei de distracţie.

 
Taur

În relaţiile cu familia, aţi face bine ca, măcar din când în când, să daţi frâu liber adevăratelor dumneavoastră sentimente şi să încercaţi să renunţaţi la atitudinea oficială. Puţină căldură va dezgheţa lucrurile, şi la propriu, şi la figurat.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

E ziua propice pentru deplasări menite să vă rezolve problemele. Veţi avea succes oriunde aţi merge astăzi, astfel că cea mai mare greşeală ar fi să alegeţi să rămâneţi acasă.

 
Rac

Aveţi o zi bună la serviciu, atât din punct de vedere al atmosferei şi al relaţiilor cu colegii, cât şi din punct de vedere al câştigurilor care pot rezulta din activitatea dumneavoastră.

 
Leu

Daţi dovadă de o siguranţă de sine remarcabilă, indiferent de situaţia prin care treceţi. Datorită acestei stăpâniri de sine, sunteţi respectat şi privit ca un lider de către mulţi cunoscuţi.

 
Fecioară

Petreceţi acasă, alături de familie, cât de mult timp puteţi. Vă simţiţi excelent aşa, deoarece gustaţi din plin toate deliciile pe care le presupune o viaţă casnică.

 
Balanţă

Prietenii sunt alături de dumneavoastră şi la bine şi la greu – dovadă că aţi dat dovadă de înţelepciune şi de inspiraţie atunci când i-aţi ales. E drept că, la rândul dumneavoastră, îi sprijiniţi de fiecare dată când au nevoie de acest lucru.

 
Scorpion

Aveţi multă energie şi, tocmai din această cauză, este total nerecomandat să luaţi decizia să leneviţi sau să vă pierdeţi în activităţi lejere. Dimpotrivă, încercaţi să rezolvaţi cât mai multe trebuiri, pentru că aveţi şanse bune de a reuşi!

Săgetător

Vă bucuraţi pentru o veste bună pe care o aflaţi încă de dimineaţă, iar elanul dumneavoastră pare să deranjeze mai multe persoane din jur. Nu vă pasă de invidia lor, ci rămâneţi cu bucuria dumnavoastră!

 
Capricorn

Comportamentul dumneavoastră corect şi grija pe care o aveţi astăzi să nu jigniţi pe cineva şi să nu le provocaţi neplăceri celor din jur vă transformă într-o persoană simpatizată de toată lumea.

 
Vărsător

Nu trebuie să renunţaţi la atitudinea diplomată de care reuşiţi să daţi dovadă în toate momentele cheie. O schimbare de comportament i-ar face pe mulţi să îşi modifice în rău atitudinea faţă de persoana dumneavoastră.

 
Peşti

Pe plan profesional, lucrurile vor decurge foarte bine pentru dumneavoastră. Vă îndepliniţi proiectele nu numai la timp, dar şi într-o manieră care nu lasă loc niciunui reproş. Veţi primi laudele şi felicitările meritate.

Zodii cu noroc in dragoste pe 4 decembrie: Berbec, Gemeni, Leu, Vărsător

 

Zodii cu noroc in bani pe 4 decembrie: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de astăzi: Făceţi-vă datoria la serviciu, dar seara nu uitaţi să vă jucaţi, să dedicaţi măcar o oră hobby-ului dumneavoastră principal!

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop