loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3214 ori.
Horoscop 4 iunie: Luna plina şi eclipsa de Luna in Sagetator

 Horoscopul zilei de luni, 4 iunie 2012, este influenţat de opoziţia dintre Soarele în Gemeni şi Luna în Săgetător, care formează aspectul cunoscut sub numele de Lună plină. Acesta este dublat de o eclipsă de Lună, astfel încât ziua este una tensionată, cu o mare de încărcătură de energie, pe care nu o folosim întotdeauna aşa cum s-ar cuveni.

Iată horoscopul zilei de 4 iunie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Aveţi o controversă cu cineva, însă aceasta nu numai că nu se transformă în ceartă, dar chiar vă ajută ca, în final, să înţeleagă fiecare ce avea celălalt de spus. Atât timp cât sunt constructive, chiar şi conflictele se pot dovedi de bun augur.

 
Taur

Vă pricepeţi foarte bine să aflaţi secretele altora. Puţin şantaj emoţional, atenţia încordată şi capacitatea de a face legăturile mentale necesare vă permite să aflaţi secretele murdare ale celor din jur. Apoi, depinde cum veţi decide să folosiţi informaţiile respective.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Persoanele cu care vă întâlniţi şi vorbiţi astăzi sunt adevărate exemple de „aşa nu“. În sinea dumneavoastră, nu sunteţi absolut deloc de acord cu modul lor de a se comporta, dar nu lăsaţi ca asta să se vadă în exterior. Cel, puţin, nu deocamdată.

 
Rac

Aveţi un comportament destul de excentric, dar nimeni nu îndrăzneşte să facă glume sau comentarii pe seama dumneavoastră. Dimpotrivă, toţi se comportă de parcă trăznăile pe care le faceţi ar fi extrem de normale.

 
Leu

Astăzi daţi dovadă de abilităţi practice deosebite. Reuşiţi să înţelegi repede cum funcţionează chiar şi cele mai complicate mecanisme. Puteţi să folosiţi aceste abilităţi reparând lucrurile stricate din casă sau făcând pe specialistul la locul de muncă.

 
Fecioara

Vă faceţi planuri în legătură cu modul în care aţi putea să îi determinaţi pe cei din jur să acţioneze conform dorinţelor dumneavoastră. Nu e aşa de uşor precum pare, nici măcar cu cei mai naivi.

 
Balanta

Încercaţi să faceţi rost de bani purtându-vă frumos cu o persoană care v-ar putea ajuta, dar nu este sigur că astfel veţi obţine ceea ce doriţi. Mai mult, s-ar putea să vă umiliţi degeaba.

 
Scorpion

Puneţi cap la cap mai multe amănunte pe care le-aţi aflat în ultimele zile şi reuşiţi să vă formaţi o imagine de ansamblu asupra unei chestiuni aflate în ceaţă până nu demult.

 

Sagetator

Glumele dumneavoastră au mare succes astăzi. Chiar şi dacă spuneţi un banc vechi, sunteţi considerat mai amuzant decât toţi marii comici din comediile americane la un loc.

 
Capricorn

Faceţi planuri de viitor în familie. Indiferent cât timp o să vă ia, sunteţi decis ca, de această dată, să le realizaţi. Şi odată ce un Capricorn decide ceva, e greu să mai fie oprit din drum.

 

Vorbiţi liber şi cu multă sinceritate cu un prieten apropiat. Îi spuneţi şi lucruri pe care nu prea ar fi dorit să le audă, însă sunteţi convins că acestea îi vor fi de folos, dacă le va înţelege aşa cum trebuie.

 
Pesti

Aveţi o idee de afaceri mai puţin obişnuită şi chiar se fac glume pe seama dumneavoastră din această cauză. Dar, dacă veţi avea hotărârea să o duceţi la capăt, dumneavoastră veţi fi cel care râde la urmă.

Zodii cu noroc in dragoste pe 4 iunie: Leu, Varsator

Zodii cu noroc in bani pe 4 iunie: Taur, Scorpion


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop