loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2314 ori.
Horoscop 4 noiembrie: Racul se ţine de flirturi

Horoscopul zilei de duminică, 4 noiembrie 2012, este influenţat de trigonul între Soarele în Scorpion şi Luna în Rac. Ne vedem de casă, de familie, de propriile dorinţe şi proiecte, într-o zi în care nu ne interesează ce se întâmplă în exterior.

Iată horoscopul zilei de duminică, 4 noiembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Rugăminţile unei persoane dragi de a vă lua inima în dinţi şi de a-i spune ce simţiţi nu rămân fără ecou. Îi urmaţi acest îndemn şi mărturisiţi tot ce aveţi pe suflet.

 

Taur

Relaţia cu persoana iubită îşi pune amprenta şi asupra relaţiilor pe care le aveţi cu prietenii sau cu cunoscuţi mai vechi. În ce măsură – asta depinde numai de dumneavoastră.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Dacă existau nelămuriri sau neînţelegeri cu ceilalţi membri ai familiei în legătură cu modul în care vă veţi petrece acest final de săptămână, astăzi se ajunge la un compromis care mulţumeşte pe toată lumea.

 

Rac

Flirtul este una dintre activităţile preferate, pe durata acestei zile. Le daţi speranţe la tot felul de pretendenţi, dar niciunul dintre aceştia nu se va dovedi cel norocos, la sfârşitul zilei. Din perspectiva dumneavoastră, totul nu este altceva decât o simplă joacă.

 

Leu

Este o zi potrivită pentru a merge la plimbare şi pentru a vă întâlni cu tot felul de prieteni şi cunoscuţi. Cu cât personajele cu care veţi intra în vorbă vor fi mai diferite, cu atât vă veţi simţi mai satisfăcut.

 

Fecioară

Partenerul de viaţă vă face cunoştinţă cu câteva persoane cu care se ştie de mai mult timp. Acestea vă fac o impresie foarte bună şi chiar este posibil să le deveniţi, de asemenea, prieten.

 

Balanţă

Aveţi o zi bună din punct de vedere material. Într-un fel sau altul, veţi fi în avantaj la sfârşitul acestei zile. Fie veţi descoperi o sursă nouă de câştig, fie veţi primi un cadou total neaşteptat.

 

Scorpion

Toţi cei din jur se comportă aşa cum vă place dumneavoastră. Mai că nu vă vine să credeţi acest lucru şi chiar vă imaginaţi că s-au vorbit între ei, pentru a vă face să vă simţiţi bine.

 

Săgetător

Apariţia dumneavoastră la un eveniment monden este un prilej de comentarii din partea majorităţii celor prezenţi. Fiecare remarcă ceva la dumneavoastră şi simte nevoia să vă discute, de bine sau de rău.

 

Capricorn

Intraţi în vorbă cu o persoană necunoscută şi aveţi surpriza să descoperiţi pe cineva cu care vă înţelegeţi în multe privinţe. V-ar plăcea să aveţi mai des parte de astfel de surprize.

 

Vărsător

Acuzaţi o mică indispoziţie şi mai multe persoane apropiate încearcă să vă ajute, fiecare cum ştie mai bune. Cu o astfel de îngrijire plină de devotament, nu aveţi cum să nu vă faceţi bine imediat.

 

Peşti

Astăzi, vă aflaţi mereu în centrul atenţiei grupului dumneavoastră de prieteni. Sunt atenţi la tot ceea ce faceţi şi spuneţi, aşa cum v-ar plăcea să fie mereu.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 4 noiembrie: Taur, Rac, Capricorn, Peşti

 

Zodii cu noroc in bani pe 4 noiembrie: Berbec, Gemeni, Balanţă, Săgetător

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Rămâneţi acasă şi dedicaţi timpul familiei şi celor dragi! Restul activităţilor lăsaţi-le pentru săptămâna viitoare!

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop