loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1750 ori.
Horoscop 4 octombrie: Jupiter retrograd

Horoscopul zilei de joi, 4 octombrie 2012, este influenţat de începutul retrogradării lui Jupiter, în semnul Gemenilor. Ne vine ceva mai greu să comunicăm, să dezvoltăm relaţiile bazate mai mult pe vorbe decât pe fapte. De asemenea, perioada nu este prea bună nici pentru călătorii.

Din fericire, acest eveniment mai complicat este însoţit şi de un aspect pozitiv: Jupiter primeşte o influenţă bună de la Soare, ceea ce calmează şi îmblânzeşte lucrurile.

Iată horoscopul zilei de joi, 4 octombrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Sunt o serie de persoane care au intrat în ultimul timp în viaţa dumneavoastră (colegi, vecini, prieteni ai unor prieteni), dar nu le-aţi acordat prea mare atenţie. Acum, îi veţi reevalua şi veţi avea unele surprize.

 

Taur

Programul vă este stabilit în totalitate din exterior. Aţi avea câteva obiecţii de adus, dar credeţi că va sta cineva să vă asculte? Deocamdată, trebuie să vă împăcaţi cu situaţia.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

 

Din cauză că obişnuiţi să vă lăudaţi mai mult decât ar fi cazul, riscaţi să petreceţi mult timp singur. Lăsaţi-i şi pe alţii să se laude, veţi constata că e o plăcere general răspândită!

 

 

Rac

 Singurătatea nu e tocmai plăcută, dar v-aţi simţi şi mai prost dacă aţi fi nevoit să vă petreceţi timpul alături de oameni care nu vă plac deloc şi cu care nu v-aţi putea înţelege vreodată. Aşa că uneori e mai preferabil să rămâi singur, pentru câteva ore.

 

 

Leu

O călătorie la mică distanţă, aparent banală, se dovedeşte plină de peripeţii. Atunci când vă întoarceţi acasă, regretaţi că aţi pornit la drum, pentru că nu aţi făcut altceva decât să vă luptaţi cu tot felul de întâmplări neprevăzute.

 

Fecioară

Ar fi bine ca astăzi să vă abţineţi să le daţi sfaturi altora, deoarece acestea nu se vor dovedi deloc inspirate. Acest lucru este valabil cu atât mai mult cu cât există câteva persoane care abia aşteaptă să dea vina pe altcineva pentru tot răul care li se întâmplă. Şi nu v-ar plăcea ca vina să pice tocmai pe dumneavoastră.

 

Balanţă

Faptul că nu staţi prea bine cu banii vă determină să vă comportaţi într-un mod care să vă permită să remediaţi cât mai rapid această lipsă. Şi să acceptaţi inclusiv sarcini care nu vă fac nicio plăcere.

 

Scorpion

Capacitatea dumneavoastră de a convinge pe oricine de justeţea propriilor idei este la apogeu. Atenţie însă la modul în care veţi folosi adepţii câştigaţi datorită acestui talent!

Săgetător

În planurile dumneavoastră pentru week-end, aţi inclus mai mulţi prieteni. Numai că fiecare dintre aceştia pare să aibă o scuză întemeiată, numai bună pentru a amâna prezenţa la întâlnirea stabilită sau la evenimentul pe care îl puneţi la cale..

 

Capricorn

Nu este o zi tocmai favorabilă deplasărilor la distanţă şi nici relaţiilor cu persoane din străinătate. Ar fi mai bine să vă vedeţi de propriile dumneavoastră probleme şi să lăsaţi astfel de contacte sociale pentru alte zile.

 

Vărsător

O remarcă răutăcioasă a unei persoane din familie vă strică buna dispoziţie. Evitaţi, totuşi, să răspundeţi cu aceeaşi monedă, pentru a nu transforma o glumă într-un conflict mai profund.

 

Peşti

Nu aveţi deloc chef să staţi acasă, astfel că prelungiţi orice ieşire cât puteţi mai mult. Inventaţi pretexte de a amâna revenirea acasă, unde probabil nu veţi ajunge decât la vremea de culcare.

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: vorbiţi măcar zece minute cu o persoană pe care în mod normal nu o băgaţi în seamă!

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop