loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1908 ori.
Horoscop 5 februarie: Berbecul stă acasă

 Horoscopul zilei de duminică, 5 februarie, este influenţat de tranzitul Lunii prin chiar semnul astral al cărui guvernator este: Racul. E o zi de maximă sensibilitate, în care acordăm atenţie familiei şi celor dragi.

Iată horoscopul zilei de 5 februarie pentru fiecare zodie:

Berbec

Vă petreceţi timpul acasă, alături de cei dragi, iar asta nu se întâmplă numai din cauza vremii. Chiar simţeaţi nevoia să vă bucuraţi de plăcerile unei zile de week-end în familie.

 
Taur

Sunteţi studios, petreceţi o zi pe parcursul căreia aflaţi o grămadă de lucruri noi. Aveţi la dispoziţie internetul, pentru a vă cultiva, dar şi metoda mai veche: cărţile.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Impulsul de a cheltui, de a cumpăra tot felul de lucruri – inclusiv de care nu aveţi şi nici nu veţi avea nevoie vreodată – e foarte puternic. Cel mai bine ar fi să rămâneţi acasă şi să nu vizitaţi nici măcar magazinele online.

 
Rac

Cineva apelează la sentimentele dumneavoastră de milă faţă de aproape şi nu puteţi să nu vă lăsaţi convins. Astfel că scoateţi din buzunar ceva bani pentru a ajuta o persoană despre care nu ştiţi mai nimic.

 
Leu

Astăzi, prioritatea principală este familia. Aveţi şansa de a rezolva o problemă care vă priveşte şi vă afectează nu numai pe dumneavoastră, ci şi pe ceilalţi membri ai familiei.

 
Fecioara

Îi dădăciţi toată ziua pe cei dragi, explicându-le cum trebuie să se comporte în cutare sau cutare împrejurare. Aceste sfaturi sunt extrem de utile, dar faptul că le repetaţi de prea multe ori îi face pe cei cărora le sunt adresate să nu le mai asculte.

 
Balanta

Se află prea multe lucruri pe care ar trebui să le ştiţi numai dumneavoastră şi, eventual, câteva persoane apropiate. Dacă veţi continua să aveţi o încredere orbească în toată lumea, în curând vă veţi confrunta cu consecinţele unui astfel de comportament. Iar aceste consecinţe nu vor fi deloc dintre cele mai plăcute, puteţi fi sigur.

 
Scorpion

Dacă aveţi de ales între un membru al familiei şi o altă persoană pentru a lucra împreună la un proiect, vă sfătuim ca de această dată să optaţi pentru ruda dumneavoastră. este varianta optimă.

Sagetator

Faceţi o scurtă deplasare pentru a întâlni o persoană care aţi vrea să colaboreze cu dumneavoastră într-un proiect important. Trebuie să faceţi uz de talentele oratorice de care dispuneţi pentru a o convinge.

 
Capricorn

Impulsivitatea unui prieten nu este suficientă pentru a vă scoate din ritmul dumneavoastră obişnuit de acţiune, care unei persoane grăbite poate să i se pară extrem de lent, de parcă cineva ar fi dat cu încetinitorul o înregistrare video.

 
Varsator

Dacă vă simţiţi cumva deprimat, terapia prin muncă e cea mai bună metodă pentru a uita de orice necaz. La asta va contribui nu numai concentrarea necesară pentru a face ceva, ci şi sentimentul de împlinire de la sfârşitul lucrului.

 
Pesti

Pe plan sentimental, se anunţă o zi interesantă, favorabilă flirtului şi aventurilor romantice. Pe o vreme atât de friguroasă, ce poate fi mai bun decât căldura unei relaţii de iubire?

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop