loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1792 ori.
Horoscop 5 iunie: Neptun retrograd

 Horoscopul zilei de marţi, 5 iunie 2012, este influenţat de faptul că Neptun intră în mers retrograd, în semnul Peştilor, ceea ce aduce dificultăţi în perceperea corectă a realităţii şi în stabilirea obiectivelor de viitor.

Iată horoscopul zilei de 5 iunie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Acumulaţi restanţe în stil mare, ceea ce nu va face începutul de vară tocmai liniştit. Oricât de mult aţi dori să vă încadraţi în termenele limită, se întâmplă câte ceva şi tot apare o întârziere.

 

Taur

Vă întâlniţi cu o persoană care poate să asigure împlinirea dorinţelor cuiva drag dumneavoastră. Vorbiţi despre modul în care se poate întâmpla acest lucru.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Profitaţi de poziţia pe care o deţineţi pe plan profesional pentru a-i fi de folos unei vechi cunoştinţe aflată într-o situaţie mai complicată decât aţi fi crezut.

 

Rac

Încă nu îndrăzniţi să îi faceţi o propunere concretă unei persoane la care v-aţi gândit intens în ultimele zile. Mai aveţi nevoie de câteva zile, până veţi îndrăzni să acţionaţi.

 

Leu

Primiţi o propunere din partea unei companii sau a unei organizaţii cu care aţi avut şi în trecut unele contacte. Acestea nu au fost mereu din cele mai reuşite, astfel că nu ştiţi cum să reacţionaţi.

 

Fecioara

Impulsivitatea partenerului dumneavoastră de viaţă nu se dovedeşte prea fructuoasă. Dimpotrivă, îi creează numai probleme şi îl face să regrete că nu se controlează mai bine.

 

Balanta

Impresia pe care o faceţi în societate vă interesează prea puţin, atât timp cât  dumneavoastră vă simţiţi bine. Uneori, acest mod de a gândi este riscant, putând să vă treziţi că se răspândesc zvonuri ciudate, la adresa dumneavoastră.

 

Scorpion

Nu reuşiţi să vă reglaţi programul într-un mod cât mai bun, astfel că vi se întâmplă adesea ca, atunci când vă aflaţi la serviciu, să rezolvaţi prin telefon anumite probleme personale, iar atunci când sunteţi acasă să trebuiască să vă ocupaţi, în acelaşi timp, de probleme pe care ar fi trebuit să le reglaţi la serviciu.

Sagetator

Disputele multiple care au loc în familie vă împiedică să vă relaxaţi, aşa că aţi face mai bine să căutaţi o oră de linişte într-un local mai retras, alături de un prieten vechi.

 

Capricorn

O persoană de sex opus vă soarbe din ochi, dar încă nu ştie ce comportament să adopte faţă de dumneavoastră. Şi nici nu faceţi vreun gest, oricât de mărunt, pentru a o încuraja.

 

Varsator

Banii constituie o problemă stringentă şi, în lipsa lor, apar şi discuţii cu persoanele apropiate. Aveţi grijă să nu vă certaţi serios tocmai în momentele în care ar trebui să daţi dovadă că puteţi să vă sprijiniţi reciproc!

 

Pesti

Nu vă place ca persoane străine să se implice în viaţa dumneavoastră personală şi le spuneţi acest lucru într-un mod foarte clar. Nu e sigur că se vor grăbi să se retragă. 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop