loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2018 ori.
Horoscop 6 februarie: Varsatorul comunică bine

 Horoscopul zilei de luni, 6 februarie, este influenţat de conjuncţia între Soare şi Mercur din Vărsător, care înlesneşte comunicare, permite înţelegerea, îndeosebi când vine vorba de planuri de viitor făcute în comun.

Iată horoscopul zilei de 6 februarie pentru fiecare zodie:

Berbec

Vorbiţi pe şleau, fără nicio reţinere, fără să vă intereseze care va fi reacţia celor care vă ascultă. Sentimentul trăit atunci când spui tot ceea ce ai pe suflet este unul superb.

 
Taur

La serviciu, lucrurile merg bine, îndeosebi datorită faptului că ies la suprafaţă o serie de adevăruri până acum ascunse sub preş.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Sunteţi pe cale de a încheia un proiect la care aţi lucrat cu multă seriozitate mai multe zile. Finisarea ultimelor amănunte este la fel de importantă ca şi munca propriu-zisă,   pentru impresia pe care o va face în final.

 
Rac

Trebui să vă agitaţi un pic pentru a obţine ceea ce doriţi, dar în final nu veţi regreta efortul depus. Pentru că aţi acţionat dând dovadă de multă conştiinciozitate, aţi reuşit să obţineţi exact ceea ce vă doreaţi.

 
Leu

Aveţi de învăţat destule de la partenerul dumneavoastră de viaţă, cu condiţia să renunţaţi, măcar pentru câteva ore, la orgoliu, şi să acceptaţi faptul că nu le ştiţi pe toate mai bine decât oricine altcineva.

 
Fecioara

Sunteţi pus într-o situaţie care a fost anticipată foarte bine de cineva din anturajul dumneavoastră. Vă amintiţi acest lucru la timp şi îi daţi un telefon persoanei respective, pentru a-i cere câteva sfaturi, dar şi ca să o felicitaţi pentru simţul său de prevedere.

 
Balanta

Vă amintiţi modul în care s-au comportat cu dumneavoastră atât profesorii, cât şi, uneori, părinţii, şi nu vreţi să faceţi aceleaşi greşeli atunci când vine vorba despre educaţia copiilor dumneavoastră.

 
Scorpion

Vă împrieteniţi cu cineva şi îi acceptaţi toate invitaţiile doar pentru că ştiţi că vă poate ajuta într-o problemă extrem de importantă pentru dumneavoastră. Deşi nu e prea morală, această tactică poate să aducă succesul.

Sagetator

Aţi întâlnit o persoană la care vă place cam tot: modul în care arată, în care vorbeşte, în care se poartă atunci când se află în societate, dar şi atunci când este singură cu dumneavoastră. Prin urmare, începeţi să îi imitaţi anumite gesturi şi chiar să îi copiaţi stilul vestimentar, în speranţa că, odată cu trecerea timpului, veţi ajunge să îi semănaţi şi interior.

 
Capricorn

Aţi pus la punct un anumit plan destinat să vă aducă o sumă importantă de bani şi îl urmaţi în cele mai mici amănunte. În mod sigur, partea care ţine de dumneavoastră va reuşi perfect, rămâne de văzut cum se vor comporta celelalte persoane implicate.

 
Varsator

Aveţi abilităţi excelente de comunicare, pe care le folosiţi pentru a smulge o serie de promisiuni de la diferite persoane. Într-un top al popularităţii, astăzi aţi ieşi, fără îndoială, în frunte.

 
Pesti

Ştiţi foarte bine cum trebuie să vă comportaţi în societate şi vă reglaţi discursul şi conversaţia în funcţie de dispoziţia şi de cultura persoanei cu care vorbiţi în momentul respectiv. 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop