loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1559 ori.
Horoscop 6 ianuarie: Gemenii devin sentimentali

Horoscopul zilei de vineri, 6 ianuarie, este influenţat de tranzitul Lunii prin semnul Gemenilor. Luna în Gemeni aduce vorbă multă şi destulă agitaţie.

Iată horoscopul zilei de 6 ianuarie pentru fiecare zodie:

Berbec

Uneori, şi vorbele prietenilor pot să rănească, atunci când se referă – intenţionat sau nu – la anumite aspecte sensibile pentru dumneavoastră. chiar astăzi veţi fi confruntat cu o astfel de situaţie şi nu veţi şti cum să reacţionaţi.

 
Taur

Când banii intervin într-o veche relaţie de prietenii, oamenii încep să manifeste adevărata lor personalitate. Şi , de cele mai multe ori, surprizele nu sunt prea plăcute. Evenimentele de astăzi vor confirma acest lucru.

Vrei o analiză astrală pentru 2012 sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Luna în semnul dumneavoastră natal vă face mai sensibil şi, în oarecare măsură, mai înclinat spre a face confidenţe. Atenţie să nu vă deschideţi spre oricine!

 
Rac

Sunteţi invitat să participaţi la o campanie umanitară sau la ceva de acest gen, cu impact social, însă nu vă arătaţi prea entuziast. Mai bine aţi refuza de la început, decât să încurcaţi lucrurile degeaba.

 
Leu

Vă urmăriţi interesele în mod constant, chiar şi atunci când staţi acasă şi aparent doar vă relaxaţi, fără să vă gândiţi la nimic în mod special.

 
Fecioara

Vă frământă un gând de câteva zile şi simţiţi că nu veţi putea să staţi liniştit până când nu veţi lămuri acest mister. Totuşi, nu vreţi să puneţi întrebări, ci v-ar face mare plăcere să aflaţi soluţia de unul singur.

 
Balanta

Faceţi o călătorie scurtă, dar fructuoasă. Se lasă şi cu cadouri, şi cu distracţie, şi cu promisiuni privind o colaborare de succes pe viitor, într-un domeniu de care mereu v-aţi simţit atras.

 
Scorpion

Atenţie la alegerea partenerilor, mai ales pentru Scorpionii singuri! O relaţie întâmplătoare poate da naştere, după scurte momente de plăcere, la îndelungate bătăi de cap.

Sagetator

Partenerul de viaţă vă manevrează cu o iscusinţă demnă de cel mai fin diplomat, dându-vă impresia că tot ceea ce faceţi corespunde de fapt dorinţelor dumneavoastră cele mai intime.

 
Capricorn

Primiţi o invitaţie la o petrecere organizată de un prieten şi nu staţi mult pe gânduri înainte de a lua decizia să mergeţi acolo. Faceţi foarte bine, pentru că atmosfera va fi extrem de plăcută.

 
Varsator

Partenerul de viaţă are nevoie de atenţie sporită din partea dumneavoastră şi este în stare să facă orice consideră că este nevoie pentru a o obţine. Ar fi mai simplu să veniţi dumneavoastră din timp în întâmpinarea acestei dorinţe.

 
Pesti

Respectaţi cu stricteţe deciziile pe care le-aţi luat recent în legătură cu regimul dumneavoastră alimentar. Nicio tentaţie nu vă poate face să renunţaţi la hotărârea luată în deplină cunoştinţă de cauză.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop