loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1908 ori.
Horoscop 6 iulie: Varsator calm

Horoscopul zilei de vineri, 6 iulie 2012, este influenţat de trigonul între Luna în Vărsător şi Saturn în Balanţă, aspect astral care indică la calm, răbdare, temporizare.

Iată horoscopul zilei de 6 iulie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Veniţi în întâmpinarea dorinţelor prietenilor dumneavoastră şi, practic, le acceptaţi propunerile fără a fi nevoie să le formuleze sau le oferiţi exact lucrul pe care şi-l doreau.

 

Taur

Sunteţi ocupat, recuperând astăzi, la final de săptămână de lucru, toate restanţele acumulate în zilele anterioare. E ceva similar cu îngrăşarea porcului în ajun, dar pare că dă rezultate bune.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine?Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Aveţi o zi foarte bună la serviciu. Atmosfera este plăcută, munca pe care o aveţi de făcut vă inspiră să daţi un randament cât mai bun, iar şefii încep să vă aprecieze şi să vă laude de faţă cu toată lumea. Se simte în aer atmosfera mai relaxată, specifică unei perioade de concedii.

 

Rac

Astăzi, savuraţi din plin armonia existentă între toţi membrii familiei dumneavoastră. Se înţeleg foarte bine chiar şi aceia care, de obicei, nu pierd nici un prilej pentru a se înţepa reciproc.

 

Leu

Delicateţea de care daţi dovadă chiar şi atunci când abordaţi cele mai neplăcute subiecte de discuţie vă ajută să obţineţi aprobarea tuturor pentru a face ceea ce v-aţi pus în cap acum.

 

Fecioara

Vă mobilizaţi toate resursele pentru a face rost de bani. Şi, cum până acum aţi avut ocazia să observaţi că munca nu aduce neapărat şi câştig – sau nu atât de repede precum v-ar plăcea – vă gândiţi foarte serios că există şi alte metode pentru a vă schimba în bine situaţia financiară.

 

Balanta

În familie este linişte şi pace şi vă înţelegeţi foarte bine cu toată lumea. Chiar dacă au existat câteva discuţii în ultimul timp, astăzi sunt uitate cu desăvârşire şi casa dumneavoastră redevine locul în care curge lapte şi miere.

 

Scorpion

Spiritualitatea ar trebui să joace un rol ceva mai important în viaţa dumneavoastră. Dincolo de grijile vieţii de zi cu zi şi dincolo de ceea ce desemnăm de obicei prin termenul „cultură“ există şi un alt tip de cunoaştere, care ar merita mai multă atenţie, din partea dumneavoastră.

Sagetator

Comunicarea excelentă cu persoana iubită vă ajută să luaţi cele mai bune decizii împreună. Se verifică faptul că două capete gândesc mai bine decât unul singur şi vă bucuraţi de efectele pozitive ale hotărârilor pe care le-aţi luat în ultimul timp.

 

Capricorn

Organismul dumneavoastră acuză o stare de oboseală, aşa că vă sfătuim să eliminaţi din program orice activitate care ar presupune efort prelungit. Sau, practic, să începeţi week-end-ul cu o zi mai devreme.

 

Varsator

Renunţaţi la modul de acţiune agitat care vă caracterizează uneori, iar astăzi daţi dovadă de mult calm şi răbdare. Faceţi figura unui bătrân înţelept, care emite numai sentinţe memorabile.

 

Pesti

Cineva din familie primeşte o veste excelentă pe plan financiar. Sau poate nu numai o veste, ci chiar banii în sine. Iar asta înseamnă o veste bună şi pentru dumneavoastră.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 6 iulie: Berbec, Gemeni, Leu, Balanta,

 

Zodii cu noroc in bani pe 6 iulie: Rac, Fecioara, Capricorn, Peşti

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop