loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2483 ori.
Horoscop 6 iunie: Gemeni sentimentali

 Horoscopul zilei de miercuri, 6 iunie, este influenţat de conjuncţia între Soare şi Venus retrograd, în semnul Gemenilor. Ne exprimăm în mod deschis sentimentele, fie că acestea sunt de bun augur sau nu.

Iată horoscopul zilei de 6 iunie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Descoperiţi un locşor foarte frumos şi liniştit, unde veţi putea să veniţi de acum înainte de fiecare dată când veţi avea nevoie de o clipă de relaxare. De exemplu în această seară, cu condiţia să vă ajute şi vremea.

 

Taur

Unul dintre colaboratorii dumneavoastră vă face o surpriză extrem de plăcută. Este reconfortant să vedeţi că puteţi obţine cu uşurinţă un lucru pentru care credeaţi că va trebui să munciţi timp îndelungat.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Lăsaţi frâu liber sentimentelor, pe parcursul acestei zile. Cei care se află în apropierea dumneavoastră vor asista, cu siguranţă, la ceva efuziuni sentimentele şi poate vor vedea fie câteva lacrimi, fie, dimpotrivă, o adevărată criză de râs în hohote.

 

Rac

Vă simţiţi foarte bine acasă şi nu aveţi nici un chef de plimbare sau de vizite. Cei care încearcă să vă convingă să vă schimbaţi părerea au şanse egale cu cele ale unui pietroi care încearcă să se menţină la suprafaţa apei.

 

Leu

Câteva hotărâri neaşteptate ale unui partener de afaceri vă descumpănesc pentru moment, dar după un timp vă daţi seama că strategia pe care a adoptat-o este foarte bună.

 
 Fecioara

Astăzi, sunteţi în formă. Beneficiaţi de o energie formidabilă, care vă permite să obţineţi pe parcursul zilei tot ceea ce v-aţi propus dis de dimineaţă. Din păcate,  nu v-aţi propus prea multe…

 

Balanta

Este o zi favorabilă studiilor sau oricărui alt tip de muncă intelectuală. Prin urmare, e foarte posibil să fiţi văzut cu o carte în braţe sau notând ceva într-un carneţel.

 

Scorpion

Conservatorismul dumneavoastră le provoacă zâmbete celor din jur, în special celor tineri. Nu trebuie să vă miraţi dacă, după ce vă veţi expune părerile, vi se va reproşa că gândiţi ca o babă. Sau ca un moş…

 

Unele superstiţii pot avea un sâmbure de adevăr, dar nu este nevoie să daţi crezare chiar tuturor şi să vă gândiţi la cine ştie ce grozăvii doar dacă vi se bate o pleoapă sau dacă vă trece o biată pisicuţă neagră prin faţă!

 
 Capricorn

Astăzi arătaţi atât de bine încât treziţi admiraţia tuturor, inclusiv a celor care nu vă apreciază în mod obişnuit. Secretul nu constă în haine, ci mai degrabă în starea de spirit şi schimbarea de atitudine.

 

Varsator

Relaxarea trebuie să fie singura dumneavoastră grijă – dacă îi putem spune aşa – pe parcursul acestei zile, chiar dacă nu este week-end şi aveţi ceva de muncă.

 

Pesti

Acasă, sunteţi răsfăţatul întregii familii. Profitaţi de atenţia care vi se acordă şi vă lăfăiţi toată ziua, la fel ca un bebeluş ţinut numai în puf. Totuşi, aveţi grijă, pentru că nu o să vă meargă aşa la infinit!

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 6 iunie: Sagetator, Varsator

Zodii cu noroc in bani pe 6 iunie: Taur, Scorpion

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop