loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1709 ori.
Horoscop 6 septembrie: Venus intra in Leu

Horoscopul zilei de joi, 6 septembrie 2012, este influenţat de începutul tranzitului planetei Venus prin semnul Leului. Venus în Leu aduce mai multă pasiune în viaţa noastră şi, în acelaşi timp, ne face ca uneori să ne comportăm ca nişte copii.

Iată horoscopul zilei de 6 septembrie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Astăzi o lăsaţi mai moale cu munca şi preferaţi mai degrabă distracţia. Totul e să reuşiţi să vă simţiţi bine fără să neglijaţi total obligaţiile care vă revin într-o zi obişnuită de lucru.

 

Taur

În această seară, revenit acasă, sunteţi răsfăţatul întregii familii. Profitaţi de atenţia care vi se acordă şi vă lăfăiţi ca un bebeluş ţinut numai în puf.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot  

Gemeni

Descoperiţi un locşor foarte frumos şi liniştit, unde veţi putea să veniţi de acum înainte de fiecare dată când veţi avea nevoie de o clipă de relaxare. Mai ales seara, la sfârşit de program.

 

Rac

Unul dintre colaboratorii dumneavoastră vă face o surpriză extrem de plăcută. Este reconfortant să vedeţi că puteţi obţine cu uşurinţă un lucru pentru care credeaţi că va trebui să munciţi timp îndelungat.

 

Leu

Deveniţi extrem de pretenţios şi aveţi pretenţia să fiţi înconjurat nu numai de lucruri frumoase, ci şi de o calitate care presupune un preţ de achiziţionare ridicat. Oare vă permiteţi?

 

Fecioară

Vă simţiţi foarte bine acasă şi nu aveţi nici un chef de plimbare sau de vizite. Cei care încearcă să vă convingă să vă schimbaţi părerea au şanse egale cu cele ale unui bolovan care încearcă să se menţină la suprafaţa apei.

 

Balanţă

Câteva hotărâri neaşteptate ale unui partener de afaceri vă descumpănesc pentru moment, dar după un timp vă daţi seama că strategia pe care a adoptat-o este foarte bună.

 

Scorpion

Astăzi, sunteţi în formă. Beneficiaţi de o energie formidabilă, care vă permite să obţineţi pe parcursul zilei tot ceea ce v-aţi propus dis de dimineaţă.

 

Săgetător

Este o zi favorabilă studiilor sau oricărui alt tip de muncă intelectuală. Prin urmare, e foarte posibil să fiţi văzut cu o carte în braţe sau notând ceva într-un carneţel.

 

Capricorn

Conservatorismul dumneavoastră le provoacă zâmbete celor din jur, în special celor tineri. Nu trebuie să vă miraţi dacă, după ce vă veţi expune părerile, vi se va reproşa că gândiţi ca o babă. Sau ca un moş, după caz.

 

Vărsător

Unele superstiţii pot avea un sâmbure de adevăr, dar nu este nevoie să daţi crezare chiar tuturor şi să vă gândiţi la cine ştie ce grozăvii doar dacă vi se zbate o pleoapă sau vă trece o mâţă neagră prin faţă!

 

Peşti

Astăzi arătaţi atât de bine încât treziţi admiraţia tuturor, inclusiv a celor care nu vă apreciază în mod obişnuit. Secretul nu constă în haine, ci mai degrabă în starea de spirit şi schimbarea de atitudine. Sunteţi mai optimist, iar asta se reflectă şi în exterior.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 6 septembrie: Berbec, Vărsător

 

Zodii cu noroc in bani pe 6 septembrie: Rac, Capricorn

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop