loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2095 ori.
Horoscop 7 aprilie: Balanţă răbdătoare

Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 aprilie, este influenţat de conjuncţia dintre Lună şi Saturn, în semnul Balanţei, care ne linişteşte şi ne dă o răbdare bine-venită într-o zi de week-end.

Iată horoscopul zilei de 7 aprilie pentru fiecare zodie:

Berbec

Partenerul de viaţă are foarte multă răbdare, mai ales atunci când vine vorba de capriciile dumneavoastră. Totuşi, ideal ar fi să nu depăşiţi limitele, profitând de această atitudine a sa.

 
Taur

Singur şi fără să aveţi vreo obligaţie anume, vă puneţi la muncă şi daţi un randament excelent. Dovadă că cel mai bine lucraţi nu când vă împinge cineva de la spate, ci atunci când o faceţi din proprie iniţiativă, chiar şi într-o zi în care alţii se relaxează.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Distracţie, distracţie, dar e indicat să vă fixaţi şi nişte limite! Altfel, dacă veţi sări calul rău de tot, mâine nu veţi avea deloc o zi prea plăcută! Mahmureala e doar unul din posibilele efecte negative.

 
Rac

La un moment dat, un eveniment care survine pe neaşteptate vă impresionează mai mult decât ar fi cazul. Astfel de întâmplări fac parte din lumea în care trăim şi ar fi timpul să vă obişnuiţi cu ele.

 
Leu

Nu prea staţi pe acasă, ci reuşiţi performanţa să vă vedeţi cu mai mulţi dintre prietenii dumneavoastră, în împrejurări dintre cele mai plăcute.

 
Fecioara

Totul merge bine acasă şi ar fi păcat să stricaţi această atmosferă extrem de plăcută pentru a merge altundeva. Dacă nici week-end-ul nu îl dedicaţi familiei, atunci când veţi avea timp pentru cei dragi?

 
Balanta

Aţi fi avut câteva obiective pentru această zi, dar preferaţi să o rezervaţi în întregime distracţiei şi relaxării. Pentru lucrurile serioase va fi suficient timp şi altădată.

 
Scorpion

Ştiţi foarte bine că tocmai aţi creat ceva care ar putea să impresioneze pe oricine, dar deocamdată preferaţi să vă bucuraţi singur de reuşită.

Sagetator

Un prieten se află lângă dumneavoastră exact atunci când aveţi nevoie de el, dovedindu-vă astfel că aţi făcut bine atunci când i-aţi acordat încredere.

 
Capricorn

Aţi avea chef să staţi acasă, dar persoanele din apropierea dumneavoastră nu vă permit acest lucru, ci literalmente vă târăsc după ele la un eveniment monden care de altfel, se anunţă total neinteresant.

 
Varsator

Chiar dacă este week-end, astăzi nu veţi putea nici să vă distraţi aşa cum aţi vrea, nici să vă odihniţi în linişte. Aveţi de făcut ceva ce nu supără amânare şi nu vă rămâne decât să speraţi că week-end-ul viitor va fi mai liber.

 
Pesti

Acasă este prea multă agitaţie, aşa că, dacă vreţi să vă relaxaţi, aţi face bine să mergeţi într-o vizită sau să ieşiţi în oraş, împreună cu o persoană mai apropiată.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop