loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1771 ori.
Horoscop 7 februarie: Luna plina in Leu

 Horoscopul zilei de marţi, 7 februarie, este influenţat de opoziţia între Luna din Leu şi Soarele din Varsator. Este un moment destul de tensionat, în care avem o atitudine de respingere faţă de aproape orice autoritate.

Iată horoscopul zilei de 7 februarie pentru fiecare zodie:

Berbec

Vă comportaţi asemenea unui copil cu care nimeni nu se poate înţelege. Şefii vor fi cel mai deranjaţi de această atitudine, dar pentru moment nu vor lua nicio măsură împotriva dumneavoastră.

 
Taur

O persoană venită de departe vă enervează prin comportamentul său voit excentric, prin care încearcă să pară altceva decât este cu adevărat.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Aţi promis că nu o să vă certaţi cu o anumită persoană şi vă respectaţi cuvântul dat, deşi v-ar face mare plăcere nu numai să îi spuneţi câteva vorbe usturătoare, dar şi să îi daţi vreo două după ceafă.

 
Rac

Sunteţi extrem de econom, deoarece v-aţi hotărât să strângeţi bani pentru o cauză mai importantă decât orice altceva ar fi putut să vă facă să vă desfaceţi portofelul astăzi.

 
Leu

Partenerul de viaţă nu are o atitudine tocmai pe placul dumneavoastră. Nu numai că nu vă urmează sfaturile şi sugestiile, dar nici măcar nu face efortul de a le asculta.

 
Fecioara

În timpul unei conversaţii, e posibil să vă implicaţi mai mult decât ar fi cazul şi să vă pierdeţi liniştea şi buna-dispoziţie. În acelaşi timp, şi interlocutorul se enervează la culme.

 
Balanta

Persoana iubită se adaptează mai greu decât dumneavoastră la situaţiile noi, aşa că trebuie să daţi dovadă de multă răbdare atunci când se confruntă cu vreo schimbare mai importantă.

 
Scorpion

Pentru a nu supăra o persoană obişnuită să respecte cu stricteţe orice regulă, sunteţi nevoit să minţiţi şi să îi spuneţi că nici dumneavoastră nu vi s-a întâmplat vreodată să încălcaţi vreunul din principiile la care ea ţine atât de mult.

Sagetator

O autoritate superioară intervine cu tot felul de dispoziţii, una mai aberantă decât cealaltă, aşa că vă decideţi că cel mai bine este să luaţi deciziile de unul singur, de acum înainte.

 
Capricorn

Deşi petreceţi cea mai mare parte a zilei într-un loc în care acum vă aflaţi pentru prima dată, asta nu vă împiedică absolut deloc să vă comportaţi ca şi cum aţi fi la dumneavoastră acasă.

 
Varsator

Un vecin sau o rudă mai îndepărtată se învârte de-a dreptul supărător în jurul dumneavoastră, încercând să vă convingă să îi oferiţi ajutorul într-o situaţie delicată. Cel mai bine ar fi să îi oferiţi ceea ce doreşte, pentru că altfel va fi foarte dificil să scăpaţi de prezenţa sa deloc plăcută.

 
Pesti

Vă schimbaţi rapid stilul de a acţiona în funcţie de aşteptările celor din jur, dar şi de modul în care credeţi că vă va fi cel mai uşor să îi faceţi să vă susţină.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop