loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1557 ori.
Horoscop 7 noiembrie: Berbecul prinde curaj

Horoscopul zilei de miercuri, 7 noiembrie 2012, este influenţat de trigonul între Luna în Leu şi Marte în Săgetător, care ne conferă dinamism şi spirit de iniţiativă.

Iată horoscopul zilei de miercuri, 7 noiembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Astăzi, profitaţi de influenţa lui Marte, vă luaţi inima în dinţi şi faceţi o serie de lucruri pe care le-aţi tot amânat, împreună cu persoana iubită. Pentru Berbecii îndrăgostiţi, azi e ziua potrivită pentru a merge să facă o declaraţie de iubire.

 

Taur

Faceţi un gest la care nu se aştepta nimeni. Totuşi, cei care ţin cu adevărat la dumneavoastră nu se supără, deoarece vă cunosc deja prea bine şi ştiu că, şi atunci când greşiţi, nu o faceţi intenţionat.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Porniţi la drum alături de câţiva prieteni şi totul merge excelent. O astfel de ieşire la mijloc de săptămână vă garantează un moral de-a dreptul extraordinar exact atunci când e nevoie de el.

 

Rac

Aflaţi o veste neaşteptată despre unul dintre copiii dumneavoastră sau ai unei persoane din apropierea dumneavoastră. Acesta se remarcă într-un fel în care nu se aştepta nimeni, şi toţi cunoscuţii sunt sub efectul surprizei.

 

Leu

Vă afirmaţi preferinţele în mod răspicat, fără să menajaţi în vreun fel susceptibilitatea persoanelor care vă ascultă, asumându-vă astfel riscul să nu fiţi ascultat cu prea multă bunăvoinţă.

 

Fecioară

V-aţi săturat să faceţi economii, astfel încât astăzi deschideţi larg portofelul şi cumpăraţi mai multe lucruri care vă făceau cu ochiul. În fond, este normal ca din când în când să ne oferim şi astfel de bucurii.

 

Balanţă

O ieşire împreună cu câţiva colegi de serviciu ar fi extrem de bine-venită. Este bine ca, după ce munciţi atâta timp împreună, să găsiţi câteva ore libere, în care să vă mai şi distraţi.

 

Scorpion

Sentimentele dumneavoastră se clarifică din ce în ce mai mult. Ştiţi bine ce simţiţi şi nu vă mai rămâne decât să le mărturisiţi şi persoanelor către care se îndreaptă sentimentele dumneavoastră.

Săgetător

Amor, zeul dragostei, vă ţinteşte astăzi cu săgeţile sale, făcându-vă să petreceţi momente minunate alături de persoana iubită. În cazul în care sunteţi singur, puteţi fi singur că această singurătate nu se va mai prelungi prea mult.

 

Capricorn

Căutaţi sprijin financiar în familie şi aveţi şanse bune să îl găsiţi. Dacă veţi şti cum să vă prezentaţi proiectele de viitor, veţi fi privit cu maximă încredere de către persoana la care aveţi de gând să apelaţi.

 

Vărsător

Lansaţi o propunere legată de posibilitatea unei călătorii. Mulţi ar vrea să vi se alăture, dar nu pot, fie din cauză că nu dispun de resursele financiare necesare, fie pentru că pur şi simplu nu le permite timpul.

 

Peşti

Totul merge bine la serviciu, atât din punct de vedere al atmosferei şi al relaţiei cu colegii, cât şi din punct de vedere al reuşitei proiectelor la care munciţi.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 7 noiembrie: Berbec, Gemeni, Leu, Vărsător

 

Zodii cu noroc in bani pe 7 noiembrie: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Munciţi, cheltuiţi-vă energia făcând lucruri utile!

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop