loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2040 ori.
Horoscop 8 decembrie: Balanţă emotivă

Horoscopul zilei de sâmbătă, 8 decembrie 2012, este influenţat de tranzitul Lunii prin semnul Balanţei. Luna în Balanţă ne ajută să îi înţelegem pe ceilalţi, să fim atenţi la nevoile şi la sentimentele lor. Domneşte o atmosferă de calm şi de cooperare şi alegem să vedem întotdeauna jumătatea plină a paharului, concentrându-ne pe aspectele pozitive şi frumoase ale vieţii.

Iată horoscopul zilei de sâmbătă, 8 decembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Îi îndepliniţi persoanei iubite dorinţele şi faceţi ca fanteziile sale să devină realitate. Inclusiv acelea pe care credea că a reuşit să le ţină ascunse, departe de privirile dumneavoastră curioase.

 
Taur

Ca un semn de iubire şi apreciere, preluaţi dumneavoastră sarcinile celorlalte persoane din familie. Astfel, îşi vor putea petrece relaxate această zi de week-end – un răsfăţ pe care, de altfel, îl merită.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Persoana iubită îşi asumă tot mai multe responsabilităţi şi, cel puţin astăzi, rezolvă inclusiv o parte din sarcinile ce în mod normal vă revin dumneavoastră. Nu ştiţi cărui fapt i se datorează această schimbare, dar speraţi ca ea să dureze.

 
Rac

Auziţi pe cineva povestind o întâmplare altfel decât s-a desfăşurat în mod real şi interveniţi imediat în discuţie, lămurind lucrurile. Nu vă place să fiţi minţit în legătură cu evenimente a căror desfăşurare o cunoaşteţi perfect.

 
Leu

Ştiţi cum să intimidaţi lumea, atunci când vă propuneţi acest lucru. Şi exact asta faceţi astăzi, profitând de faptul că cei cu care staţi de vorbă au o deficienţă la capitolul încredere în forţele proprii.

 
Fecioară

Păstraţi o atitudine serioasă atunci când este vorba de banii proprii, spre deosebire de prietenii dumneavoastră, extrem de cheltuitori în ultimul timp. Această prudenţă se va dovedi o tactică excelentă.

 
Balanţă

Luna tranzitează astăzi semnul Balanţei, făcând să predomine latura dumneavoastră umană, sensibilă. Vă purtaţi foarte frumos cu toţi cei din jur, care vă răspund în acelaşi fel.

 
Scorpion

Sunteţi circumspect faţă de numeroasele oferte care apar în aceste zile din preajma sărbătorilor de iarnă. Şi chiar vă sfătuim să nu cumpăraţi nici un produs înainte de a-l testa sau de a deţine suficiente informaţii despre el.

 
Săgetător

Astăzi, aduceţi organizare şi disciplină în activitatea dumneavoastră. Chiar şi dacă nu vă asumaţi cine ştie ce sarcini importante, rezultatele vor fi oricum apreciat de toată lumea.

 
Capricorn

E bine ca uneori să ascultaţi părerea cunoscuţilor şi chiar a necunoscuţilor, dar şi mai bine e să procedaţi de fiecare dată aşa cum credeţi dumneavoastră că e mai bine. Astfel, nu vor exista nici regrete.

 
Vărsător

Fanteziile dumneavoastră sunt prea originale pentru a mai fi împărtăşite de altcineva. Aşadar, va trebuie să luptaţi pe cont propriu, pentru transformarea lor în realitate.

 
Peşti

Sunteţi foarte inspirat, când vine vorba de alegerea cadourilor de Crăciun pentru cei pe care îi iubiţi. Nu vă rămâne decât să speraţi că şi ei vor fi la fel de inspiraţi, atunci când vor alege cadourile pentru dumneavoastră.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 7 decembrie: Berbec, Gemeni

 

Zodii cu noroc in bani pe 7 decembrie: Fecioară, Peşti

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de astăzi: Reamintiţi-le celor pe care îi iubiţi cât de mult ţineţi la ei! Puteţi face acest lucru fie printr-o declaraţie, fie printr-un cadou bine ales. 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop