loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1909 ori.
Horoscop 8 februarie: Venus in Pesti

 Horoscopul zilei de 8 februarie este influenţat de începutul tranzitului lui Venus prin Peşti, care accentuează sensibilitatea şi trăirile emoţionale.

Iată horoscopul zilei de 8 februarie pentru fiecare zodie:

Berbec

Nu obişnuiţi să daţi atenţie viselor, presimţirilor sau superstiţiilor. Astăzi însă, parcă se întâmplă, într-adevăr, ceva deosebit şi deveniţi atent inclusiv la acest aspect al vieţii.

 
Taur

Prietenii dumneavoastră au metode neconvenţionale de acţiune şi uneori rezolvă probleme prin modalităţi la care nu v-aţi fi gândit vreodată. Ar trebui să daţi dovadă de mai multă deschidere, nu veţi avea decât de câştigat.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Aveţi nevoie de mai mulţi bani pentru a vă pune ordine în viaţă, dar deocamdată aceştia nu există decât la nivel de posibilităţi şi proiecte. Este nevoie de o acţiune mai decisă, pentru a-i aduce în viaţa reală.

 
Rac

Sunteţi cuprins de entuziasm, deoarece tocmai aţi început să lucraţi în vederea unui nou proiect. Încântarea din primele zile nu va dura nici de această dată prea mult, dar deocamdată e bine să savuraţi momentul.

 
Leu

Cineva încearcă să vă convingă să faceţi un lucru cu care nu sunteţi de acord, oferindu-vă o sumă importantă de bani. Deşi sunteţi tentat să acceptaţi această ofertă, îl refuzaţi şi îi spuneţi că nu puteţi fi cumpărat. Cel puţin, nu cu un preţ atât de mic.

 
Fecioara

Pentru ca viaţa dumneavoastră afectivă să meargă mai bine, aveţi nevoie de o întreprindere îndrăzneaţă, de o iniţiativă care să învioreze atmosfera şi să vă facă să daţi tot ce aveţi mai bun.

 
Balanta

Fiind prea mult timp cu capul în nori, riscaţi să uitaţi de ceea ce se întâmplă aici, pe pământ. Iar atunci când vă veţi trezi, e posibil să vă daţi seama că aţi intrat în încurcături din care e aproape imposibil să ieşiţi.

 
Scorpion

E nevoie de câteva vorbe spuse pe şleau, pentru a face ordine în viaţa dumneavoastră sentimentală. Altfel, se prelungeşte la nesfârşit o situaţie deloc plăcută, în care nimeni nu ştie ce simte celălalt.

Sagetator

Aveţi o deschidere emoţională care vă face sensibil la orice poveste mai lacrimogenă şi la orice rugăminte pe care v-o adresează persoanele din jurul dumneavoastră,

 
Capricorn

Ascultaţi uimit şi, în acelaşi timp, amuzat, ideile ciudate pe care le emite o persoană cunoscută recent. Totuşi, în pofida ciudăţeniilor sale, o simpatizaţi.

 
Varsator

Atmosfera din familie este înviorată de apariţia unui câştig neaşteptat. Imediat începeţi să vă faceţi planuri, fiecare având propria idee în legătură cu cheltuirea banilor picaţi pe nepusă masă.

 
Pesti

Tot mai multe planete tranzitează semnul dumneavoastră natal, aducându-vă diferite tipuri de energie. E bine să aveţi o activitate susţinută în acest interval, pentru a beneficia la maxim de aspectele şi tranzitele astrale existente. 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop