loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1497 ori.
Horoscop 8 iulie: bucurie pentru Pesti

Horoscopul zilei de duminică, 8 iulie 2012, este influenţat de trigonul între Soarele în Rac şi Luna în Peşti, care scoate la lumină sentimente pozitive şi ne dă o stare de bine.

Iată horoscopul zilei de 8 iulie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Partenerul de viaţă vă dă o veste bună sau vă face o surpriză plăcută. Astăzi, vă înţelegeţi foarte bine şi este indicat să încercaţi să petreceţi cât mai multe momente împreună.

 

Taur

Reuşiţi să vă fermecaţi interlocutorii nu atât prin forţa argumentelor dumneavoastră, cât prin modul în care le susţineţi. Puteţi chiar să forţaţi nota emiţând unele pretenţii care altădată păreau exagerate: acum aveţi şansa să vi se răspundă afirmativ.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine?Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Ţineţi neapărat să le demonstraţi unor persoane invidioase faptul că aveţi mai mulţi bani decât ele. Reuşiţi să creaţi această impresie, e drept, exagerând un pic. Sau chiar un pic mai mult.

 

Rac

Vă deschideţi emoţional de faţă cu un străin şi vă treziţi că îi faceţi unele confidenţe total neaşteptate acestei persoane despre care nu ştiţi mai nimic. Însă intuiţi vă spune că puteţi să îi acordaţi încrederea dumneavoastră, iar această intuiţie nu dă greş niciodată.

 

Leu

Prietenii vă surprind cu faptul că deja şi-au făcut planuri în legătură cu evenimente pe care le consideraţi prea îndepărtate ca să vă gândiţi la ele încă de pe acum. Nu aveţi decât să le urmaţi exemplul, pentru a nu rămâne mai prejos.

 

Fecioara

Partenerul de viaţă dă semne că, în sfârşit, va începe să ţină cont şi de preferinţele dumneavoastră şi să se comporte exact aşa cum vă place. Este o victorie personală pe care o savuraţi din plin.

 

Balanta

Primiţi noi sarcini la serviciu. Nu este exact lucrul la care vă aşteptaţi, dar există cel puţin o latură bună a acestei probleme: mai multă muncă va însemna, automat, şi mai mulţi bani câştigaţi.

 

Scorpion

Atunci când vreţi să intraţi în vorbă cu un necunoscut, o puteţi face cel mai bine apelând la simţul umorului. Asta va descreţi frunţile şi va elimina tensiunile inerente oricărui început.

Sagetator

Sunteţi omul perfect pentru a ţine un secret. Tocmai din cauză că şi-au dat seama că nu le veţi divulga secretele în nicio împrejurare, prietenii capătă tot mai multă încredere în dumneavoastră şi chiar încep să vă împovăreze cu mărturisirile lor.

 

Capricorn

Multe din complicaţiile apărute în relaţiile cu prietenii în ultimele săptămâni se rezolvă treptat. Dificultăţile de comunicare sunt depăşite, astfel încât vechile colaborări reîncep să funcţioneze foarte bine, dând roade pentru ambele părţi.

 

Varsator

Cineva remarcă în sfârşit eforturile dumneavoastră zilnice, de care nu faceţi prea mult caz. Sunteţi scos în evidenţă şi apreciat tocmai pentru discreţia cu care faceţi fapte bune.

 

Pesti

Aveţi o stare de bine, de bucurie interioară. Şi această stare interioară atrage şi evenimente exterioare extrem de favorabile.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 8 iulie: Taur, Scorpion, Capricorn, Peşti

 

Zodii cu noroc in bani pe 8 iulie: Leu, Varsator


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop