loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1705 ori.
Horoscop 8 iunie: nervozitate pentru Gemeni

 Horoscopul zilei de vineri, 8 iunie 2012, este influenţat de cuadratura dintre Soarele în Gemeni şi Marte în Fecioară, care provoacă tensiune şi nervozitate.

Iată horoscopul zilei de 8 iunie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Astăzi este posibil să apară unele neînţelegeri cu colegii de serviciu. LA locul de muncă, situaţia va fi în permanenţă tensionată, chiar dacă nu din vina dumneavoastră.

 

Taur

Atenţia dumneavoastră este atrasă de o idee preluată în urma cu câteva zile de la un prieten, idee care începe să dea roade. Mai e ceva timp însă până va începe să dea roade.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

O persoană din familie devine o sursă constantă de iritare, pe parcursul acestei zile. Orice aţi face, arată o figură nemulţumită, de parcă i s-ar fi înecat toate corăbiile.

 

Rac

Nu trebuie să credeţi că le ştiţi pe toate,pentru că dacă nu vă veţi perfecţiona în permanenţă veţi fi curând depăşit. Nu trebuie să uitaţi că omul, cât trăieşte, învaţă.

 

Leu

La serviciu apar sarcini suplimentare, astfel că veţi avea de lucru din ce în ce mai mult, atât dumneavoastră, cât şi colegii. Timp de odihnă va fi abia începând de mâine.

 

Fecioara

Imaginea dumneavoastră publică poate avea de suferit, dacă vă veţi implica în lucruri pe care nu le cunoaşteţi în mod direct. Cel mai bine e să vă vedeţi de propria treabă.

 

Balanta

Vă simţiţi apăsat de supravegherea continuă a unei anumite persoane şi tare v-aţi dori să scăpaţi de ea. Totuşi, deocamdată trebuie să o suportaţi.

 

Scorpion

Pe plan financiar, apar câteva surprize care schimbă modul în care aţi gândit bugetul dumneavoastră pe următoarele zile. Unele dintre ele sunt plăcute, altele mai puţin plăcute.

Sagetator

Acasă poate să survină o surpriză neplăcută, de tipul unei inundaţii sau al stricării unui obiect electronic. Prin urmare, manevraţi cu maximă atenţie aparatura şi verificaţi totul de două ori înainte de a pleca de acasă!

 

Capricorn

Încercaţi să vă faceţi mai mult timp pentru a vă ocupa de propria casă, în care nu există deloc ordinea pe care un Capricorn o iubeşte atât de mult.

 

Varsator

Tocmai când credeaţi că aţi înţeles motivele pentru care un prieten al dumneavoastră se comportă într-un anumit mod, acesta vă demonstrează că v-aţi înşelat total şi că totul este mult mai complicat decât credeaţi.

 

Pesti

Trebuie să faceţi o deplasare în interes de serviciu, care nu se va dovedi atât de uşoară cum credeaţi la început. Persoanele pe care le veţi întâlni se vor dovedi peste măsură de încăpăţânate şi vă va fi greu să vă înţelegeţi cu ele.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop