loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2100 ori.
Horoscop 8 noiembrie: Scorpionul este în forma buna

Horoscopul zilei de joi, 8 noiembrie 2012, este influenţat de sextilul între Luna în Fecioară şi Saturn în Scorpion. Este un aspect care ne conferă calm şi o deosebită capacitate de analiză, de a sesiza aspecte pe care de multe ori le trecem cu vederea.

Iată horoscopul zilei de joi, 8 noiembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Astăzi, veţi avea de câştigat dacă veţi lăsa orgoliul deoparte şi veţi reuşi să păstraţi o atitudine caracterizată mai degrabă de umilinţă. O să vedeţi că nu doare şi uneori chiar merită. Scopul scuză mijloacele.

 

Taur

Persoana iubită are chef de distracție, dorește să învioreze cu ceva atmosfera din cuplu. Reacțiile dumneavoastră nu sunt inițial la înălțimea așteptărilor, dar apoi deveniţi ceva mai receptiv.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Aveţi idei din belşug, totul e să începeţi să puneţi şi în practică o parte dintre ele. Altfel, se vor pierde pe drum şi vă veţi trezi că şi le va însuşi altcineva, care va profita de pe urma lor.

 

Rac

Munciţi foarte bine de unul singur. În schimb, de îndată ce apare cineva care propune lucru în echipă, simţiţi că e un adevărat atentat la intimitatea dumneavoastră şi nu mai daţi nici pe departe acelaşi randament.

 

Leu

Prezenţa prietenilor alături de dumneavoastră v-a conferit mereu încredere. Din păcate, astfel v-aţi obişnuit să apelaţi la ei şi în momente în care ar fi probabil mai bine să acţionaţi pe cont propriu.

 

Fecioară

Astăzi vă puteţi impune cu uşurinţă părerile, fără a fi nevoie să apelaţi nici la ameninţări şi nici la vreo formă de şantaj sentimental. Este de ajuns farmecul dumneavoastră dintotdeauna…

 

Balanţă

Elaboraţi planuri financiare amănunţite, foarte bine puse la punct. Dacă veţi reuşi ca, de pe hârtie, să le transpuneţi în practică, veţi avea numai de câştigat.

 

Scorpion

Infuzia de energie de care beneficiaţi astăzi dă rezultate pe mai multe planuri. În primul rând, reuşiţi în sfârşit să finalizaţi unele proiecte pe care le-aţi lăsat în aşteptare de destul de mult timp.

Săgetător

Aveţi multă energie şi o capacitate de muncă deosebită. Atât şefii, cât şi persoanele din familie îşi dau seama rapid că sunteţi în formă şi fiecare vă exploatează cum poate mai bine.

 

Capricorn

Puteţi obţine un profit însemnat ca urmare a colaborării cu o persoană din străinătate. Acordaţi-le deci atenţie străinilor care vă apar astăzi în cale şi nu veţi regreta nicidecum!

 

Vărsător

Ţineţi mult să lăsaţi o impresie plăcută în orice loc pe care îl vizitaţi. Prin urmare, aveţi de multe ori un comportament ciudat, prea artificial pentru a nu părea cu totul forţat.

 

Peşti

Dacă nu vă faceţi deja planuri pentru Crăciun sau Revelion împreună cu persoana iubită, ar trebui să vă gândiţi serios la acest aspect şi să iniţiaţi o discuţie. Astfel, veţi avea la dispoziție timpul necesar pentru a lua cea mai bună decizie pentru amândoi.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 8 noiembrie: Taur, Rac, Peşti

 

Zodii cu noroc in bani pe 8 noiembrie: Berbec, Leu, Balanţă, Vărsător

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Puneţi-vă mintea la contribuţie pentru a scoate la lumină un secret pe care doriţi demult să-l aflaţi! Astăzi, investigaţiile au mari şanse să reuşească. 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop