loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1478 ori.
Horoscop 9 noiembrie: mult optimism pentru toate zodiile

Horoscopul zilei de vineri, 9 noiembrie 2012, este influenţat de trigonul între Jupiter în Gemeni şi Venus în Balanţă. Sunt două planete benefice, care ne conferă mult optimism şi o tendinţă de a dezvolta fiecare proiect în care suntem implicaţi.

Iată horoscopul zilei de vineri, 9 noiembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

O ieşire în oraş cu câţiva prieteni este exact lucrul de care aveţi nevoie pentru a încheia această zi şi această săptămână de lucru într-un mod plăcut. Nu ezitaţi, dacă se iveşte ocazia unei astfel de ieşiri!

 

Taur

Situaţia dumneavoastră financiară este în curs de îmbunătăţire. Se rezolvă, treptat-treptat, problemele cu care v-aţi confruntat î ultimul timp.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

„Dacă nu ai bătrâni, să-ţi cumperi“ spune înţelepciunea populară. Dumneavoastră aveţi câţiva bătrâni în familie, iar sfaturile lor vă pot fi de mare folos.

 

Rac

Vă anunţaţi intenţia de a participa la un eveniment monden care urmează să se desfăşoare peste la sfârşitul acestei săptămâni. Pregătirile vor începe însă încă de astăzi.

 

Leu

Este momentul bilanţurilor financiare. Acum, la sfârşit de săptămână, puteţi să vă daţi seama cel mai bine ce investiţii au fost justificate şi au dat rezultatele scontate şi, dimpotrivă, care au fost cheltuielile inutile.

 

Fecioară

Relaţia cu partenerul de viaţă merge din ce în ce mai bine. Vă înţelegeţi reciproc foarte bine ş aveţi grijă să nu îl supăraţi pe celălalt în absolut nicio împrejurare.

 

Balanţă

Călătoriile vă pot aduce surprize foarte plăcute, pe parcursul acestei zile. Aşadar, rămânerea acasă ar fi cea mai proastă alegere cu putinţă. Puteţi opta pentru o excursie de week-end, care să înceapă chiar astăzi.

 

Scorpion

Consumaţi o mare parte din energia dumneavoastră intelectuală făcând tot felul de socoteli financiare. Pentru a nu vă pierde prea mult timp fără rost, aduceţi-vă aminte că, oricât aţi număra banii pe care îi deţineţi, ei nu se vor înmulţi de la sine! Mai bine lucraţi, concret, pentru a vă suplimenta câştigurile!

Săgetător

Aveţi parte de o surpriză de proporţii. Oricât v-aţi spune că trebuie să fiţi pregătit pentru absolut orice şi că nimic nu vă poate lua prin surprindere, lucrurile nu vor sta aşa şi, la momentul respectiv, chiar nu veţi şti cum trebuie să reacţionaţi.

 

Capricorn

Gesturile extravagante şi lipsite de logică ale unui cunoscut încep să vă plictisească. Este posibil să puneţi capăt relaţiei în curând, pentru că latura conservatoare a Capricornului nu este dispusă să accepte chiar orice.

 

Vărsător

Azi e o zi propice studiului. Capacităţile dumneavoastră intelectuale sunt la apogeu, astfel încât ar fi păcat să vă pierdeţi timpul cu alte preocupări, care să nu vă pună mintea la contribuţie.

 

Peşti

Spiritul dumneavoastră de om de afaceri începe să iasă la lumină, încetul cu încetul. Chiar dacă încă nu vă vine să credeţi acest lucru, în curând veţi începe să aveţi o serie de idei care se vor transforma în sume importante de bani şi într-un trai mai bun.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 9 noiembrie: Berbec, Gemeni, Săgetător, Vărsător

 

Zodii cu noroc in bani pe 9 noiembrie: Berbec, Taur, Balanţă, Scorpion

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Uitaţi-vă la un film de comedie, mergeţi la un stand-up comedy show, dedicaţi cât mai multe clipe distracţiei!

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop