loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1230 ori.
Horoscop 9 septembrie: calm pentru Gemeni

Horoscopul zilei de duminică, 9 septembrie 2012, este influenţat de trigonul între Luna în Gemeni şi Saturn în Balanţă, care aduce calm, răbdare, chiar o tendinţă de amânare a oricărui efort serios.

Iată horoscopul zilei de 9 septembrie pentru fiecare semn astral:

Berbec

La o întâlnire amicală, menită aparent doar relaxării, se naşte o idee extrem de interesantă, care poate da rezultate excelente pe plan material.

 

Taur

Simţiţi foarte bine care sunt lucrurile de care aveţi nevoie şi care sunt cele total inutile. Prin urmare, astăzi veţi lua deciziile potrivite, indiferent de domeniul spre care vă veţi îndrepta atenţia.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot 

Gemeni

Sunteţi sfătuit să aveţi un comportament mai serios chiar de către o persoană care s-a remarcat mereu prin spiritul său nonconfomist. E greu de înţeles de unde provine această schimbare, dar îi ascultaţi sfatul şi aveţi o atitudine mai calmă, mai liniştită.

 

Rac

Purtaţi o discuţie îndelungată cu cineva din familie, în cursul căreia lămuriţi mai multe aspecte până acum neclare. La final, vă întrebaţi de ce nu aţi vorbit deschis mai demult, pentru a evita toate neînţelegerile care au persistat mult mai mult timp decât era cazul.

 

Leu

Sunteţi foarte convingător şi reuşiţi să îi faceţi pe apropiaţi să respecte alegerile dumneavoastră, chiar dacă acestea îi afectează şi pe ei.

 

Fecioară

Colaboraţi cu cineva la un proiect şi constataţi că persoana respectivă acceptă toate ideile dumneavoastră, lăsându-vă să aveţi de fiecare dată cuvântul hotărâtor. Aşadar, aveţi mână liberă pe mai departe.

 

Balanţă

Cu ocazia unei conversaţii purtată cu mai mulţi interlocutori, reuşiţi să îi convingeţi de justeţea opiniilor dumneavoastră.

 

Scorpion

Banii strânşi la ciorap reprezintă o idee bună, pentru aceste zile. Ştiţi ce bine prinde să ştiţi că oricând aveţi la dispoziţie o mică rezervă financiară.

 

Săgetător

În urma unor consultări cu persoana iubită, luaţi o decizie foarte bună, care va avea efecte pozitive asupra relaţiei dumneavoastră de cuplu.

 

Capricorn

Sunteţi cu gândul mai mult la serviciu, la ceea ce veţi avea de făcut începând de mâine, la locul de muncă. În aceste condiţii, greu poate fi vorba de relaxare sau de distracţie veritabilă.

 

Vărsător

Lucraţi foarte bine împreună cu partenerul dumneavoastră de viaţă, în primul rând datorită faptului că ştiţi la ce se pricepe fiecare mai bine şi, prin urmare, vă împărţiţi sarcinile foarte bine.

 

Peşti

Colaboraţi bine cu membrii propriei familiei, pe plan financiar. Puteţi să vă încercaţi norocul cerând o sumă de bani de la părinţii dumneavoastră.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 9 septembrie: Berbec, Gemeni, Săgetător, Vărsător

 

Zodii cu noroc in bani pe 9 septembrie: Taur, Fecioară, Scorpion, Peşti

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop