Horoscop Balanță 2018: bani și profesie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3287 ori.
Horoscop Balanță 2018: bani și profesie

Vă prezentăm horoscopul 2018 pentru Balanță, bazat pe cele mai importante tranzite și aspecte care vor influența această zodie. Având Jupiter în casa a 2-a aproape tot anul (mai precis, până pe 8 noiembrie), e de așteptat ca situația financiară a Balanței să se îmbunătățească în mod considerabil. Pe de altă parte, Uranus în casa a 8-a, începând cu 15 mai, aduce unele riscuri pe plan financiar, controlabile însă.

1 ianuarie-8 martie: Jupiter în Scorpion și casa a 2-a – vești bune pe plan financiar

Puternic sprijiniți de Jupiter, nativii Balanță au, în această perioadă, șanse mari să obțină o creștere de salariu sau, în unele cazuri, un job mai bun. Iar asta nu e o întâmplare, ci se datorează meritelor și eforturilor personale. Jupiter a început să sprijine Balanțele încă din luna octombrie a anului anterior, iar nativii au muncit cu spor, făcându-se remarcați la serviciu. Au uitat vorbe specifice leneșilor și incapabililor, precum „pauzele lungi și dese, cheia marilor succes“, au renunțat la somnul de frumusețe de după-amiază și au pus serios osul la treabă. Iar acum, în primele luni ale lui 2018, au șansa să fie răsplătiți.

 horoscop 2018 balanta

8 martie-10 iulie: Jupiter retrograd în casa a 2-a – evitați cheltuielile exagerate!

Am văzut că Jupiter în Scorpion și casa a 2-a aduce prosperitate, pentru nativii Balanță. În cele 4 luni în care această planetă retrogradează, apar însă un risc nou: atunci când câștigi mai mult, ești tentat să și cheltuiești mai mult. Pentru Balanțele care vor cheltui și vor investi cu cap, 2018 va continua să fie un an excelent! În schimb pentru nativii care aruncă banii la întâmplare, efectele prosperității pot să dispară foarte repede. Tocmai de aceea, acum e nevoie de atenție maximă, pentru a nu cădea în cursele întinse de comercianți sau de diferiți profitori. Când mergeți la supermarket, o listă de cumpărături vă va ajuta să nu umpleți coșul cu lucruri inutile. Când cumpărați online, nu o faceți decât după ce comparați ofertele de pe mai multe site-uri! Dacă vreți să vă cumpărați ceva haine, așteptați până a doua zi și cumpărați doar dacă vă mai place și atunci. Regulile de acest fel sunt cele ce vă pot ajuta să faceți față cu bine acestei retrogradări.

 

Din 15 mai: Uranus direct în casa a 8-a – economiile pot fi de mare folos

Cu revoluționarul și imprevizibilul Uranus intrând în casa a 8-a (și rămânând acolo timp de opt ani, cu excepția unor scurte întreruperi), vor fi unele perioade în care pot să apară atât câștiguri, cât și cheltuieli neașteptate. Astfel, rareori vor fi două luni consecutive în care să câștige exact aceeași sumă de bani. În astfel de condiții, sunt câtva măsuri pe care trebuie să le luați, pentru a face față cu bine. Fundamental este să înțelegeți utilitatea unui fond de urgență și să începeți să faceți unele economii. Fără astfel de bani puși deoparte, care să vă ajute în lunile cu venituri mai mici, puteți ajunge să faceți împrumuturi, ceea ce deja complică serios lucrurile. Așadar, începeți să puneți ceva bani deoparte. Oricât de puțin și oricât de rar ați face-o, veți observa că la un moment dat tot se strânge o sumă frumușică.

 

18 iunie-24 noiembrie: Neptun retrograd în casa a 6-a – concentrare

În timp ce Neptun retrogradează în casa a 6-a, va fi dificil pentru persoanele născute sub semnul Balanței să își controleze gândurile și emoțiile. Există o tendință puternică spre visare cu ochii deschiși, tendință care poate să afecteze productivitatea. Absenteismul și lipsa disciplinei sunt alte două posibile probleme pentru Balanță, în această perioadă. ținând cont de aceste aspecte, creșterea concentrării și a atenției devin absolut necesare. Sunt numeroase tehnici de meditație și/sau de concentrare ce vă pot ajuta în această direcție și o puteți alege pe cea care vi se potrivește mai bine. Poate fi vorba de rugăciune, de meditație pe chakre, de Zen, vipassana sau orice altă tehnică. Doar aveți grijă ca meditația să nu devină o altă formă de visare cu ochii deschiși!

10 iulie-8 noiembrie: Jupiter în casa a 2-a

Pentru aproape patru luni, Jupiter se află din nou în mers direct în casa a 2-a, așa cum au stat cazurile și la începutul acestui an. Se anunță din nou o perioadă favorabilă pentru finanțele nativilor Balanță: câștigurile sporesc din nou, iar cheltuielile sunt și ele ținute sub control, astfel că bilanțul va fi unul pozitiv.

 

9 septembrie-6 octombrie: Venus în casa a 2-a – parteneri potenți financiar

Între 9 septembrie și 6 octombrie, planeta Venus tranzitează, alături de Jupiter, casa a 2-a a Balanței, casă ce guvernează munca, banii și proprietățile. Pe durata acestui tranzit, Balanțele pot începe o relație cu o persoană care lucrează zi de zi cu bani (contabil, funcționar bancar, angajat la Fisc) sau pe care o cunosc în timpul unor activități legate de bani (vânzare-cumpărare, obținerea unor credite, semnarea unor contracte). Securitatea financiară devine mai importantă decât până acum, astfel că vor fi preferați partenerii care o pot oferi.

 

6-31 octombrie: Venus retrograd în casa a 2-a – calitatea contează

Cu Venus retrograd în casa a 2-a, persoanele născute sub semnul Balanței simt nevoia să se înconjoare de numeroase lucruri nu numai frumoase, dar și valoroase. Vorbim așadar, din nou, despre o perioadă în care există riscul ca Balanțele să cheltuiască mulți bani. Dacă nu vă puteți abține de la cheltuirea banilor, încercați totuși să îi cheltuiți inteligent! Și amintiți-vă că a cheltui inteligent nu e totuna cu a cumpăra lucruri ieftine. De exemplu, dacă stați să vă gândiți bine, e preferabil să plătiți 300 de lei pe o pereche de pantofi care vor fi buni și peste un an sau doi, decât să cumpărați o pereche de pantofi cu 50 de lei, pe care după două luni va trebui să-i înlocuiți. Iar această afirmație e valabilă nu numai când vorbim despre haine, ci despre orice altceva, de la baterii la mâncare pentru animale și de la cauciucuri la hârtie igienică.

 

2 decembrie 2018-7 ianuarie 2019: Venus din nou direct în casa a 2-a

Dacă ați făcut vreo greșeală atunci când Venus se afla în mers retrograd, aceasta e cea mai bună perioadă pentru a le îndrepta. În această lună, nici măcar nu e nevoie să vă cumpărați multe lucruri, deoarece oricum veți primi cadouri multe și frumoase, de Crăciun și restul sărbătorilor de iarnă.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop