Horoscop Berbec 2017: bani, carieră și afaceri | previziuni, astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7372 ori.
Horoscop Berbec 2017: bani, carieră și afaceri

2017 e departe de a le oferi Berbecilor începutul ideal, atunci când vine vorba de bani și carieră. Mercur retrograd în casa a 10-a, în primele zile ale anului, poate să îi pună în situații incomode, în public. Dar nu este vorba despre un tranzit de durată. Pe 5 ianuarie, Mercur se află deja în casa a 9-a și nu mai afectează planul profesional al Berbecilor, iar după 12 ianuarie chiar începe să le dea o mână de ajutor. Dincolo de aceste scurte peregrinări ale lui Mercur, vă prezentăm în continuare cele mai importante tranzite astrale care îi afectează pe Berbeci, pe parcursul lui 2017.

 

10 martie-21 aprilie 2017: câștigați mult, cheltuiți mult

Între 10 martie și 21 aprilie 2017, Marte tranzitează și energizează casa a 2-a, responsabilă cu banii, proprietățile și conturile bancare. Această planetă sporește fluxul de bani care vă trec prin mâini și prin conturi, însă fără să-i pese prea mult dacă e vorba de bani care vin sau de cheltuieli. Tot ceea ce contează este ca banii să curgă, să nu îi țineți blocați. O replică din filmul The Secret descrie foarte bine această influență: „Așa cum banii vin la tine, ei trebuie și să curgă dinspre tine, precum cursul unui râu. Altfel, mișcarea banilor se va opri. Fii această mișcare!“.

Așadar, la începutul primăverii veți găsi diferite modalități de a câștiga mai mulți bani și de a spori bunăstarea, însă nu prin economisire, ci prin cheltuirea sau investirea lor rapidă, deoarece nu vorbim despre bani destinați să ajungă sub saltea sau într-un cont de economii. Este deci o idee bună să fiți cât se poate de bine informat despre prețuri și oportunități de investiții. Iar cel mai bine e să luați deciziile majore până pe 9 aprilie, când Mercur începe să retrogradeze.

 

9 aprilie-20 aprilie 2017: aveți grijă cu negocierile referitoare la bani!

Cu Mercur retrograd în casa banilor, Berbecul trebuie să fie foarte atent la modul în care îi folosește. E esențial să nu mai cumpere lucruri care de fapt nu îi trebuie, cedând primului impuls sau unor strategii de vânzare ale magazinelor. Altfel, se va trezi că, în numai câteva zile, cheltuiește mai mult decât într-o lună întreagă!

Ținând cont că și Marte îndeamnă, cum am văzut mai sus, tot la curgere a banilor, negocierile și discuțiile despre bani nu vor fi tocmai simplu de evitat. Dacă nu o puteți face, încercați măcar să evitați câteva greșeli foarte frecvente, pe care le fac angajații sau oamenii de afaceri, în astfel de împrejurări: nu dezvăluiți prea repede suma pe care doriți să o câștigați, nu vă grăbiți să acceptați sau să respingeți vreo ofertă înainte de a afla toate amănuntele despre ea, nu luați lucrurile personal și nu vă implicați emoțional atunci când e vorba de bani! De asemenea, e important să vă amintiți principiul conform căruia oricine primește ceva trebuie să ofere altceva în schimb.

 

6 iunie-7 iulie 2017: răsfăț, dar și nevoie de siguranță financiară

Cu Venus în tranzit prin casa a 2-a, propria siguranță financiară devine foarte importantă. Aveți nevoie să știți că sunt ceva bani puși deoparte, pentru orice eventualitate. Și, de asemenea, că dispuneți de sumele necesare pentru a face mici investiții. În această perioadă, veți cheltui bani preponderent pentru propria sănătate și frumusețe.

După ce veți găsi diferite modalități de a economisi și de a obține dorita stabilitate financiară, veți putea folosi o parte din banii pentru care ați muncit mergând în concediu, la spa, un salon de frumusețe sau pentru ceva haine frumoase. Această perioadă mai are încă o caracteristică interesantă: vă înțelegeți mai bine cu toți cei care au profesii legate de bani și proprietăți: contabili, agenți imobiliari, diferiți angajați ai băncilor. Acum e vremea potrivită să rezolvați diferite probleme care presupun contactul cu toți aceștia.

 

20 aprilie-28 septembrie 2017: șefi de coșmar

Cu Pluton retrograd în casa profesiei timp de mai bine de 5 luni, nu veți avea încotro și va trebui să învățați cum să vă descurcați în relații de serviciu, tensionate, cu șefi și colegi agresivi și dornici să se impună cu orice preț. Cei mai mulți dintre Berbeci vor avea de a face cu șefi de coșmar – dar adevărați șefi de coșmar, nu precum cei din filmul cu același nume, în care un angajat e foarte nemulțumit că șefa sa, Jennifer Aniston, îi face avansuri! Vă veți ciocni de oameni aroganți, lipsiți de simțul realității, nepricepuți sau pur și simplu răuvoitori.

Ori – în funcție de diferite aspecte de pe propria hartă natală – unii Berbeci devin ei înșiși prea aroganți ori încep să țină cont în mod exagerat de ceea ce oamenii gândesc și spun despre ei. Pentru aceștia, un singur sfat: ce cred oamenii despre tine reflectă doar problemele lor, nu pe ale tale!

 

Începând cu 11 octombrie 2017: banii altor oameni

Jupiter intră în casa a 8-a, unde va petrece aproximativ un an, ceea ce reprezintă o veste excelentă pentru toți nativii Berbec. Aceștia vor deveni experți în banii altor oameni. Mai precis, e perioada în care sunt cele mai mari șanse să primească moșteniri, cadouri valoroase, să beneficieze din plin de pe urma prosperității altor persoane, să se bucure de bani pentru care nu au muncit personal. Părinții, partenerul de viață, rudele sau prietenii câștigă sume importante de bani, pe care le împart cu Berbecul, însărcinat inclusiv cu administrarea unora dintre aceste sume.

Peter Drucker, profesor și consultant în management, considerat unul dintre întemeietorii managementului modern, a oferit următoarea definiție: „afacerile sunt ușor de definit – e vorba despre banii altor oameni“. Cum deveniți expert tocmai în acest domeniu, ar trebui să vă gândiți la deschiderea sau dezvoltarea unei afaceri proprii, între octombrie 2017 și noiembrie 2018.

 

Începând cu 20 decembrie 2017: pași mici, dar siguri, spre progres în carieră

Începând cu data de 20 decembrie 2017, Saturn va influența, pentru mai bine de trei ani, cariera și imaginea publică a nativilor Berbec. În acești ani, construirea unei cariere de succes și obținerea respectului în societate devin scopuri esențiale, pentru Berbeci. Pentru început, ideea este să vă concentrați eforturile pentru a acumula cunoștințe, experiență, deprinderi folositoare la locul de muncă, și nu neapărat titluri pompoase sau promovări prea rapide. Pe termen lung, e preferabil ca acestea să vină nu din noroc sau întâmplare, ci ca urmare a unei dezvoltări personale și profesionale solide.

Esențială este, în acest context, și clădirea unei imagini respectabile și care să vă ofere aura unui om de succes. Pentru asta, merită să cheltuiți bani, dar și să vă schimbați stilul de viață, deoarece e greu să arăți respectabil, de exemplu, dacă vii la serviciu îmbrăcat în trening sau după ce ai chefuit o noapte întreagă. Creșterea începe acum, dar va fi vorba de un proces de durată, ale cărui efecte spectaculoase se vor vedea abia la sfârșitul acestui tranzit saturnian. Însă semințele pentru propria evoluție profesională încep să fie plantate chiar acum, în ultimele zile ale lui 2017.

 

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop