loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5706 ori.
Horoscop Berbec 2018: bani și profesie

Vă prezentăm cele mai importante tranzite și aspecte astrale care influențează Berbecul din punct de vedere al banilor și profesiei, în 2018. În timp ce Jupiter în casa a 8-a îi ajută pe nativi să facă investiții inspirate și chiar să pună mâna pe ceva moșteniri, Saturn în casa profesiei îi face să se simtă mai degrabă nesiguri în privința carierei, a evoluției pe plan profesional. Marte, aflat de asemenea în casa a 10-a, le va da totuși forța necesară pentru a găsi soluțiile potrivite, în timp ce Uranus în casa a 2-a îi face să își asume unele riscuri. Iată toate aceste influențe explicate pe larg:

 

horoscop berbec 2018

1 ianuarie-8 martie și 10 iulie-8 noiembrie: Jupiter direct în Scorpion – Investiții inspirate și posibile moșteniri

Cu Jupiter în tranzit prin casa a 8-a, Berbecul devine un expert în administrarea banilor – și nu vorbim neapărat de banii proprii. Pe durata acestui tranzit, nativii fac investiții inspirate și, de asemenea, au șansa de a intra în posesia unei moșteniri. Chiar dacă ei înșiși nu câștigă suficienți bani, o va face cu siguranță partenerul de viață, unul dintre părinți sau o altă persoană apropiată. Și ghici cine îi va ajuta să-i investească și să-i cheltuiască! Peter Drucker, considerat unul dintre întemeietorii managementului modern, a oferit definiția următoare: „afacerile sunt ușor de definit – e vorba despre banii altor oameni“. Așadar, aceste două perioade sunt numai bune pentru a porni o afacere sau un parteneriat de afaceri.

 

1 ianuarie-17 aprilie și 6 septembrie-31 decembrie: Saturn direct în Capricorn – eforturi pentru mai târziu

Pe 20 decembrie 2017, Saturn a intrat, pentru nativii Berbec, în casa a 10-a, astfel că planeta va influența cariera și imaginea publică a Berbecului timp de trei ani, până la sfârșitul lui 2020. În toată această perioadă, evoluția în carieră devine principalul obiectiv al Berbecului. În acest scop, își va da seama că dobândirea unor deprinderi folositoare în activitatea de zi cu zi e mai valoroasă decât diplome sau titluri lipsite de orice acoperire practică. De asemenea, Berbecul înțelege importanța imaginii și face eforturi pentru a o îmbunătăți. Vor investi bani și timp pentru propria dezvoltare, însă rezultatele nu vor veni peste noapte. Un salt cu adevărat important în cariera Berbecilor e de așteptat abia spre sfârșitul tranzitului, care am văzut că nu e deloc aproape. Însă originile acestui succes deocamdată îndepărtat se vor regăsi aici, în munca desfășurată, constant și cu răbdare, pe parcursul lui 2017, primul an al tranzitului saturnian prin casa profesiei.

 

8 martie-10 iulie: Jupiter retrograd în Scorpion – țineți-vă departe de combinații dubioase!

horoscop 2018 berbec baniCu Jupiter retrograd în casa a 8-a, onestitatea și sinceritatea sunt valorile care pot să aibă de suferit, în afaceri. În acest interval de timp, Berbecii își propun să se îmbogățească și fac orice e nevoie pentru a obține banii doriți.

Aveți însă grijă! Combinațiile dubioase pot să aducă succes pe termen scurt, însă aduc cu sine un nivel ridicat de stres și, în final, posibilitatea de a fi descoperite. Închisorile României sunt pline de „prosperi oameni de afaceri“ care s-au îmbogățit pe căi necinstite, iar acum speră, între două cărți scrise pentru reducerea pedepsei, că un guvern penal va pune botniță justiției. Dacă nu vă doriți să ajungeți într-o astfel de ipostază, aveți grijă!

O altă tentație existentă în intervalul de retrogradare al lui Jupiter este aceea de a cheltui mult, inclusiv bani pe care de fapt nu îi aveți. Asta înseamnă credite, datorii, descoperiri de card, împrumuturi private. Pe cât posibil, încercați să vă abțineți!

 

17 martie-16 mai și 13 august-11 septembrie: Marte în Capricorn – determinare

Marte, planeta ce poartă numele zeului războiului, este guvernatorul tradițional al Berbecului, așa că prezența sa în casa a 10-a timp de trei luni le va aduce nativilor multă energie și determinare. Berbecii muncesc cu multă râvnă pentru a-și atinge scopurile, gata să se ia la trântă cu oricine și să facă orice eforturi sunt necesare. Și, pentru cei mai mulți dintre ei, această atitudine de luptător va fi aducătoare de succes. Pentru alții însă, există și reversul medaliei: uneori, vor fi greu de evitat conflictele la locul de muncă. Când se ajunge la neînțelegeri sau situații conflictuale, este preferabil să nu lăsați tensiunea să crească, să nu lăsați ranchiuna să acopere orice alte sentimente. În loc de asta, încercați să discutați deschis fiecare problemă, pe măsură ce apare! Astfel, o veți împiedica să se dezvolte. Dacă, totuși, conflictul degenerează, apelați la o a treia persoană, neimplicată, mai calmă și capabilă să vă potolească!

 

17 aprilie-6 septembrie: Saturn retrograd în Capricorn – întrebările potrivite

Aceasta este o perioadă în care Berbecii își pun multe întrebări legate de propria evoluție profesională: au ales jobul potrivit? se văd muncind în acest domeniu mai multe decenii de acum înainte? care sunt posibilitățile lor reale de avansare? ce trebuie să facă pentru a progresa?

Nu toate răspunsurile vor fi pe placul lor și apar momente în care își pot pierde încrederea în propriile forțe. Sunt mai multe lucruri pe care le pot face, pentru a preveni așa ceva.

În primul rând, trebuie să accepte faptul că, la fel ca oricine altcineva, și ei pot face greșeli. Important este să nu rămână blocați în greșeală, ci să învețe ceva din aceste experiențe, apoi să meargă mai departe.

În al doilea rând, este important ca, atunci când obțin un succes, să marcheze cumva evenimentul, să își ofere o recompensă sau să sărbătorească alături de prieteni.

În al treilea rând, trebui să devină conștienți că nu au dat încă tot ce au mai bun și că există mult spațiu pentru progres. Să își amintească, de exemplu, vorbele simpaticului personaj de desene animate Winnie the Pooh: „Ești mai curajos decât crezi, mai puternic decât pari și mai isteț decât te gândești“.

 

De pe 15 mai 2018 (până pe 26 aprilie 2026): Uranus în Taur – idei originale de a face bani

După ce a petrecut mult timp chiar în semnul Berbecului, planeta Uranus își începe un sejur de opt ani și jumătate prin Taur (cu numai două mici întreruperi: între 6 noiembrie 2018 și 6 martie 2019, când Uranus revine în Berbec și între 7 iulie și 8 noiembrie 2025, când Uranus intră pentru scurt timp în Gemeni). Uranus este o planetă revoluționară, iar tranzitul său prin casa a 2-a îi va face pe Berbeci să își asume riscuri mai mari pe plan financiar. Frica de a investi va înceta să mai reprezinte un obstacol în calea propriei dezvoltări.  

Pe durata acestui tranzit, mulți oameni găsesc metode originale – unele de-a dreptul ciudate – de a câștiga bani. Există unele țări din jurul Mediteranei – dar și zone din România – în care se pot face bani ca bocitor profesionist. Aceștia sunt angajați să plângă cât mai zgomotos la înmormântări, pentru a da impresia că decedatul a fost o persoană importantă, iubită și regretată de multă lume. În America a apărut, recent, o altă afacere inedită: vânzarea de lapte matern. S-a format chiar o întreagă piață, iar site-uri precum onlythebreast.com le permit mamelor să își posteze ofertele și să aștepte oferta persoanelor care vor lapte matern. Iată cum sună un astfel de anunț, din SUA: „Sunt o mamă sănătoasă, în vârstă de 25 de ani. Am mai mult lapte bogat în grăsimi decât îmi trebuie: aproximativ 150 de uncii, pe care le vând cu prețul de 2,50 dolari uncia, plus costul transportului“. Berbecilor nu le rămâne decât să găsească propria metodă originală de a face bani. Uranus îi va ajuta, începând chiar din 2018.

 

Aceste aspecte astrale sunt valabile pentru toți cei care au Soarele în Berbec. Însă fiecare dintre noi este influențat, pe lângă Soare, și de Ascendent, de Lună, de planetele personale (Mercur, Venus, Marte), de cele sociale (Jupiter și Saturn) și de cele transpersonale (Uranus, Neptun, Pluton), pentru a nu mai aminti asteroizii, stelele fixe sau punctele calculate astrologic, precum Luna neagră sau Nodul Nord. Dacă vrei să afli cum va fi 2018 pentru tine, personal, în funcție de aspectele astrale de la naștere, ai nevoie de o analiză astrală personalizată pentru 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop